Türk Eğitim- Sen’den, Miting Açıklaması

Türk Eğitim- Sen’den, Miting Açıklaması
Türk Eğitim-Sen Gölbaşı İlçe Temsilcisi Maksut Büyük, 4 Nisan Cumartesi günü Ankara’da yapılacak mitingle ilgili açıklama yaptı.Başkan Büyük, “Türkiye Kamu- Sen olarak 4 Nisan Cumartesi günü Ankara’da...

Türk Eğitim-Sen Gölbaşı İlçe Temsilcisi Maksut Büyük, 4 Nisan Cumartesi günü Ankara’da yapılacak mitingle ilgili açıklama yaptı.

Başkan Büyük, “Türkiye Kamu- Sen olarak 4 Nisan Cumartesi günü Ankara’da Türkiye’nin her yerinden memurların katılacağı büyük bir miting yapacağız. Bu mitinge Türkiye Kamu-Sen’e bağlı tüm iş kolları katılacaktır.‘Ek Zammımı Unutma İş Güvenceme Dokunma’ mitinginin amacı kamu çalışanlarının haklarına sahip çıkmaktır. 4 Nisanda Ankara’nın göbeğinde bir araya gelerek tek yürek olacak ve haksızlığa, kul hakkı yiyenlere ayrıca iş güvencemizi elimizden almaya çalışanlara karşı sessiz kalmayacağımızı hep bir ağızdan yüksek sesle haykıracağız. Bizler sesimizi kısmayacağız, kamu çalışanlarının ve milletimizi tehdit eden tüm olayların üzerine gideceğiz. Hep birlikte aklınızı başınıza alın diyeceğiz" dedi.

Büyük, devlet memurlarının adeta canına kast edildiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Devlet memurlarına ‘Seni un ufak edeceğim, seni bitireceğim ‘ deniliyor. Alenen üzerimize gelen bu tehdide rağmen yandaş sendikanın bu kadar üyesi sendikaların bu sessizliğine nasıl sabrediyor, nasıl kabullene biliyorlar anlamıyorum. Buna anlam vermek mümkün değildir. Toplantılarda, istişarelerde her yerde ‘İş güvencemiz elimizden alınacak diye bas bas bağırıyoruz ama memurlar iş güvencelerinin kaldırılacağının farkında değiller. Türkiye Kamu-Sen olarak kaybetmemek için elimizden gelen gayreti sarf etmeye hazırız. Gelin hep birlikte 4 Nisan 2015’de Ankara’yı sallayalım. Bu ülke kimsenin babasının çiftliği değil; bizim vatanımız. Benim haklarımı kimse tırpanlayamaz. 4 Nisan 2015’teki miting kamu çalışanları için çok önemlidir. Bütün kamu çalışanlarını Ankara’ya davet ediyorum. Gelin beraber bizlere kumpas kuranları tüm Türkiye’ye deşifre edelim. Kamu çalışanlarına nasıl bir gelecek oluşturmaya çalışıldığını bütün herkese gösterelim.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.