Türk Kızılayından Kan Bağışçılarına Madalya

Türk Kızılayından Kan Bağışçılarına Madalya
Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Türk Kızılay’ı 2013 Yılına kadar 25 ve üzerinde Kan bağışında bulunan 6 Kan Bağışçısını Gümüş Madalya, 10 ve üzerinde Kan bağışında bulunan 21 Kan Bağışçısını Bronz Madalya ile ödüllendirdi.

- Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Türk Kızılay’ı 2013 Yılına kadar 25 ve üzerinde Kan bağışında bulunan 6 Kan Bağışçısını Gümüş Madalya, 10 ve üzerinde Kan bağışında bulunan 21 Kan Bağışçısını Bronz Madalya ile ödüllendirdi.

Gümüş Madalya sahiplerine madalyaları Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Bronz Madalya sahiplerine madalyaları, Çan Linyit İşletme Müdürü Nizamettin Özmerk, Çan Esnaf Odası Başkanı Mehmet Güner, Çan Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemali Ergin, Çanakkale Borsa Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Türk Kızılayı Çan Şube Başkanı Mehmet Sönmez, Türk Kızılayı Çan Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Durgun, Türk Kızılayı Çanakkale Kan Bağış Merkezi Müdürü Muammer Eçier ve Türk Kızılayı Çan Şube onursal üyeleri Ömer Taş ile İlyas Yavaş tarafından verildi. Türk Kızılay’ı Çan Şube Başkanı Mehmet Sönmez, Çan Belediyesi Menderes Parkında düzenlenen, 56 Ünite Kan bağışlanan kampanyada Doktor Muammer Eçier, üç hemşireden oluşan ekibin görev aldığını belirtti.

TÜRK KIZILAYINDAN KAN BAĞIŞÇILARINA MADALYA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.