Türk Model London Fashion Week’te

Türk Model London Fashion Week’te
Medyadoktoru Yapım bünyesinde bulunan başarılı tasarımcı Zeynep Kartal’ın şubat ayında London Fashion Week’teki defilesinde model Gizem Barlak da dünyanın en önemli modelleri ile yer alacak. İlk kez bir Türk model London Fashion Week’te yer almış olacak.

- Medyadoktoru Yapım bünyesinde bulunan başarılı tasarımcı Zeynep Kartal’ın şubat ayında London Fashion Week’teki defilesinde model Gizem Barlak da dünyanın en önemli modelleri ile yer alacak. İlk kez bir Türk model London Fashion Week’te yer almış olacak.

Önemli defilelerde boy gösteren Model Gizem Barlak, London Fashion Week’te yer alacağı için heyecanlı olduğunu belirterek, "Medyadoktoru Yapım, Organizasyon ve Menajerlik firması ile 2016 sonuna kadar sözleşme imzaladım. Uluslararası alanlarda önemli isimlerle çalışan Zeynep Kartal’ın defilesinde de yer alarak Türk modellerinin de yurt dışında önemli projelerde olacağını göstermiş olacağım" dedi.

"TÜRK MODELLERİ CESARETLİ OLMALI"

2015 yılında sinema filmi, televizyon projeleri ve uluslararası organizasyonlara imza atacaklarını belirten Medyadoktoru Yapım'ın yapımcısı Savaş Uğurlu, "Ülkemizde yapılan organizasyonlar da dünyanın en önemli modelleri tercih edilirken, yurt dışında yapılan organizasyonlarda Türk modelleri akla gelmiyor. Biz bu düşünceyi Gizem Barlak’ı London Fashion Week’e göndererek bu düşünceyi ortadan kaldıracağız. Diğer modellerde Gizem Barlak gibi yurt dışı girişimlerinde bulunarak cesaretli olmalılar" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.