Türkav’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

Türkav’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Aydın Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ’Kadının Toplumdaki Yeri’ konferansı düzenlenecek.TÜRKAV Aydın Şubesi tarafın...

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Aydın Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ’Kadının Toplumdaki Yeri’ konferansı düzenlenecek.

TÜRKAV Aydın Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Avukat Ayça Öztürk ve Eğitimci Perihan Öztürk’ün konuşmacı olarak katılacakları Kadının Toplumdaki Yeri ve Kadın-Anne-Çocuk konferansları düzenleyecek.

7 Mart 2015 Cumartesi günü TÜRKAV hizmet binasında saat: 14.30’da düzenlenecek konferansa tüm Aydınlıları davet eden TÜRKAV Aydın Şube Başkanı Bilge Ozan, "Konferansımız öncesi saat: 13.00’da şehit ve kahraman kadınlarımız için hizmet binamızın önünde lokma döktürülecektir. Lokma etkinliğimize ve ardından birbirinden değerli konuşmacılarımız tarafından verilecek olan konferansımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.