Türkiye 2.’si Küçük Hentbolcular Mutluluklarını Başkan İle Paylaştı

Türkiye 2.’si Küçük Hentbolcular Mutluluklarını Başkan İle Paylaştı
Yalıkavak Spor Kulübü Küçük Bayanlar Hentbol Takımı, Alanya’dan Türkiye ikinciliği kupasıyla döndükleri Bodrum’da, Başkan Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.

- Yalıkavak Spor Kulübü Küçük Bayanlar Hentbol Takımı, Alanya’dan Türkiye ikinciliği kupasıyla döndükleri Bodrum’da, Başkan Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Altyapı Faaliyetleri Küçük Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nda, Yalıkavak Spor Kulübü Küçük Bayanlar Hentbol Takımı ikinci oldu. 07-12 Haziran 2014 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen şampiyonada ikincilik başarısı elde eden 15 kız sporcu, Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı antrenörlerinden Gökhan Ceyhan ve Mehmet Deniz ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Küçük sporcular ve antrenörleri, bu büyük başarı ve mutluluklarını Başkan Kocadon ile paylaştı.

Ziyaret sonunda antrenör Gökhan Ceyhan, Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol A Takımı'nın Bayanlar 2. Ligi'nde mücadele ettiğini belirterek "Altyapılarda tüm gruplarda faaliyetlere katılıyoruz. Geçtiğimiz sezon Küçükler Türkiye Şampiyonası'nda Bodrum'u ve Muğla'yı temsil ettik, takımımız Türkiye ikincisi oldu. Çok başarılı müsabakalar çıkardılar ve geleceğe de umutla bakıyoruz. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz ve tüm Bodrum'un da desteğini bekliyoruz." dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da sporcuları tebrik ederek bu güzel haberle kendisini çok mutlu ettiklerini söyledi. Spora her zaman önem verdiğini, toplumumuzda sağlıklı bireylerin yetişmesi için özellikle çocukların ve gençlerin, sporla ilgilenmesini sağlamak adına verdiği desteklerinin de süreceğini belirtti.

Genç sporcu ve antrenörler, Başkan Kocadon'la hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra başkanlık makamından ayrıldı.

TÜRKİYE 2.’Sİ KÜÇÜK HENTBOLCULAR MUTLULUKLARINI BAŞKAN İLE PAYLAŞTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.