Türkiye, Aikidonun Dünyaca Ünlü İsmini Ağırladı

Türkiye, Aikidonun Dünyaca Ünlü İsmini Ağırladı
Sensei, Aikimode Aiki Akademi kurucusu ve Baş Eğitmeni, aikido 5. dan Oğuzhan Ulvi Başkurt, Türkiye’de aikidoyu getiren kişi olarak bilinen Kenji Kumagai Shihan’i Aikimode Aiki Akademi’de ağırladı.Sen...

Sensei, Aikimode Aiki Akademi kurucusu ve Baş Eğitmeni, aikido 5. dan Oğuzhan Ulvi Başkurt, Türkiye’de aikidoyu getiren kişi olarak bilinen Kenji Kumagai Shihan’i Aikimode Aiki Akademi’de ağırladı.

Sensei, Aikimode Aiki Akademi kurucusu ve Baş Eğitmeni, aikido 5. dan Oğuzhan Ulvi Başkurt, Türkiye’de aikidoyu getiren kişi olarak bilinen Kenji Kumagai Shihan’i Aikimode Aiki Akademi’de ağırladı. Kenji Kumagai Shihan, öğrencilere aikido semineri verdi.

Türkiye’de 1983 yılında başlattığı aikidonun bu kadar büyümesi ve gelişmesinden dolayı memnuniyetini belirten Kumagai Shihan, “İnsanların aikido yapması dünya barışına da katkıda bulunacaktır. İnsanların aikido ile kendilerini pozitif yönde değiştirmeleri, tüm dünyanın pozitif değişmesine olanak sağlar. Aikido olduğu her yere hem kişisel hem de toplumsal barış getirir. Birbirleri ile uyumlu insanlar aikido sayesinde dünyayı adeta cennete çevirebilir” dedi.

Kumagai, 50 seneyi aşkın bir zamandır bir Japon savaş disiplini olan aikido yapıyor. Yetiştirdiği öğrencilerin de hoca olduğu Kumagai Shihan 7. dan seviyesinde.

SENSEİ, AİKİMODE AİKİ AKADEMİ KURUCUSU VE BAŞ EĞİTMENİ, AİKİDO 5. DAN OĞUZHAN ULVİ BAŞKURT, TÜRKİYE’DE AİKİDOYU GETİREN KİŞİ OLARAK BİLİNEN KENJİ KUMAGAİ SHİHAN’İ AİKİMODE AİKİ AKADEMİ’DE AĞIRLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.