Türkiye Büyük Erkek Ferdi Boks Şampiyonası

Türkiye Büyük Erkek Ferdi Boks Şampiyonası
Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlenen Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası mehter takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı. 50 ilden 180 sporcunun katılacağı şampiyona ilk defa bir ilçede yapılacak olma özelliği taşıyor.

- Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlenen Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası mehter takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı. 50 ilden 180 sporcunun katılacağı şampiyona ilk defa bir ilçede yapılacak olma özelliği taşıyor.

İskenderun şehir merkezinde başlayıp Atatürk Anıt Alanı'nda son bulan kortej yürüyüşünün ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Boks Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener, boks sporunu insanlara sevdirebilmenin mücadelesini verdiklerini söyledi. Hatay’da boks sporunun daha iyi yerlere gelmesi için uğraş verdiklerini kaydeden Erdener, “İskenderun Belediyesi'nin desteği ile ilk defa Türkiye’de bir ilçede Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası düzenleniyor. Bizim tek amacımız insanlara boks sporunu sevdirebilmek. İnanıyorum ki bu şampiyona ile birlikte boks sporuna gönül veren birçok vatandaşımız ile birlikte adımlar atacağız” dedi.

Türkiye Boks Federasyonu Organizasyon Sorumlusu İsmail Nazlı ise tüm vatandaşlara müsabakaları izleme ve takip etme çağrısında bulundu.

50 ilden 180 sporcunun katılacağı müsabakalar 23 Aralık Salı günü saat 15.00’da İskenderun Spor Salonu'nda başlayacak.

TÜRKİYE BÜYÜK ERKEK FERDİ BOKS ŞAMPİYONASI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.