Türkiye Gençlik Ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı Çalışmalarını Sürdürüyor

Türkiye Gençlik Ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı Çalışmalarını Sürdürüyor
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı yoluna hız kesmeden devam ediyor.Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı yönetim kadrosunu Karaca Otel’de bir araya toplad...

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı yoluna hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı yönetim kadrosunu Karaca Otel’de bir araya topladı. Toplantıya, aynı zamanda Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölgesi Başkanı Behlül Murat Maral, Manisa İl Başkanı Yunus Emre Erol, Akhisar İlçe Başkanı Murat Yavaş da katıldı.

İzmir İl Başkanlığı; akademisyenlerin, girişimcilerin, iş adamları ve işkadınlarının, devlet kademesinde çalışan üst düzey yöneticilerin, profesyonel çalışanların ve üniversite temsilcisi öğrenci kulüp başkanlarının mevcut olduğu büyük ve güçlü bir kadroya sahip.

Toplantıda mevcut ve yeni, toplam elli kişilik büyük yönetim kurulu ekibi rozetlerini İl Başkanı Sayın Senem Kılıç’ın ellerinden aldı. Gerçekleştirilen toplantıda Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı’nın şuana kadar hayata geçirdiği ve devam eden projeleri sunuldu. Bu projeler arasında, toplumun dezavantajlı kesimine değinen, tahliyesine bir yıldan az kalmış kadın mahkumlara meslek edindirilmesi ve hayata hazırlandırılması, Kadın mahkumların çocuklarının rehabilitasyon sürecinin başlatılması ve yaşam alanlarının, oyun parklarının iyileştirilmesi. Üniversiteler ile işbirliği sağlanarak potansiyel mezun öğrencilere istihdam sağlamak. Engelli vatandaşların hayata kazandırılması, İzmir genelinde gerçekleştirilen spor organizasyonları ve her türlü uyuşturucu madde ile mücadele gibi çalışmaları yer alıyor. Gerçekleştirilen bu çalışmalarda, Türk gençliğinin ve dolayısıyla toplumun faydası ön planda tutuluyor.

TÜRKİYE GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU İZMİR İL BAŞKANLIĞI YÖNETİM KADROSU, KARACA OTEL’DE BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.