Türkiye Hastanesi'nin Tıbbi Kadrosu Büyümeye Devam Ediyor

Türkiye Hastanesinin Tıbbi Kadrosu Büyümeye Devam Ediyor
Kaliteli ve ekonomik sağlık hizmetleri sunan Türkiye Hastanesi, tıbbi kadrosuyla büyümeye devam ediyor. Doğru zamanda, doğru tanı ile doğru tedavi sunan hastanenin Psikiyatri Kliniğinde Uzm. Dr. Bahar Cömert hizmet vermeye başladı.

- Kaliteli ve ekonomik sağlık hizmetleri sunan Türkiye Hastanesi, tıbbi kadrosuyla büyümeye devam ediyor. Doğru zamanda, doğru tanı ile doğru tedavi sunan hastanenin Psikiyatri Kliniğinde Uzm. Dr. Bahar Cömert hizmet vermeye başladı.

PSİKİYATRİST UZM. DR. BAHAR CÖMERT KİMDİR?

1970 senesinde Ankara, Beypazarı’nda doğdu. İlkokulu bitirdikten sonra TED Ankara Koleji’nde ortaokul ve lise eğitimini tamamladı. 1987- 1993 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine devam etti. 1996- 2001 yılları arasında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’nda psikiyatri uzmanlık eğitimini tamamladı. 2001-2010 yılları arasında, aynı üniversitede öğretim görevlisi olarak çalıştı.

Mesleki Eğitim ve Uzmanlık Alanları, Psikiyatrik Hastalıklarda Bağlanma Biçimleri, Psikiyatrik Hastalıklarda Nörogörüntüleme, Grup Terapilerinin Psikiyatrik Tedavilerdeki Etkisi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.