Türkiye İş Dünyasından Tcdd Bölge Müdürü Murat Bakır'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye İş Dünyasından Tcdd Bölge Müdürü Murat Bakıra Hayırlı Olsun Ziyareti
Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy TCDD 3.Bölge Müdürü Murat Bakır'a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

- Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy TCDD 3.Bölge Müdürü Murat Bakır'a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket emine Atasoy TCDD İzmir 3.Bölge Müdürü Murat Bakır'a TCDD 3.Bölge Müdürü olmasından dolayı Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Atasoy, "Murat Bakır TCDD İzmir 3.Bölge Müdür Yardımcılığı yapmış olduğu dönemlerde TCDD'ye ve Türkiye Cumhuriyeti Devletine güzel ve önemli hizmetler yapmıştır. İnanıyorum ki Murat Bakır TCDD İzmir 3.Bölge Müdürü olarak da TCDD'ye ve Türkiye Cumhuriyeti Devletine önemli hizmetler yapacaktır" diye konuştu.

TCDD İzmir 3.Bölge Müdürü Murat Bakır Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy hanımefendiye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.