Türkiye şehitlerini anıyor

Türkiye şehitlerini anıyor
Genelkurmay Başkanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye Şehitlerini Anıyor" etkinliği kapsamında, Kıbrıs Barış Harekatı şehitlerinden P. Er Sadettin...

Genelkurmay Başkanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye Şehitlerini Anıyor" etkinliği kapsamında, Kıbrıs Barış Harekatı şehitlerinden P. Er Sadettin Madenci ve Birinci Dünya Savaşı şehitlerinden P. Er Mahmut anıldı.

Aziz şehitlerimizi yad etmek için Genelkurmay Başkanlığı tarafından başlatılan ve iki haftada bir düzenlenen "Türkiye Şehitlerini Anıyor" etkinliği kapsamında, 19 Ekim 2016 tarihinde Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında, Kıbrıs Barış Harekâtı şehitlerinden P. Er Sadettin Madenci ve Birinci Dünya Savaşı şehitlerinden P. Er Mahmut'un aziz ruhu için tören düzenlendi.

Öğretmen Albay Erhan Altunok tarafından sunulan "Türkiye Şehitlerini Anıyor" etkinliğinde Kıbrıs Barış Harekatı şehitlerinden P. Er Sadettin Madenci ve Birinci Dünya Savaşı şehitlerinden P. Er Mahmut'un şehadetleri anlatıldı. Etkinlikte duygusal anlar yaşanırken, şehitlerin yakınları ve konuklar gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.