Türkiye Sualtı Federasyonu Başkanın’dan Duman’a Ziyaret

Türkiye Sualtı Federasyonu Başkanın’dan Duman’a Ziyaret
Türkiye Sualtı Federasyonu Başkan Vekili Dr. Şahin Özen ve Sualtı Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Hüseyin Sökmen Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ı makamında ziyaret etti.Tü...

Türkiye Sualtı Federasyonu Başkan Vekili Dr. Şahin Özen ve Sualtı Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Hüseyin Sökmen Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Sualtı Federasyon Başkan Vekili Şahin Özen Genel kurul öncesi nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını belirterek, Milli Takımın başarılarından söz etti. Özen, 6-15 Ağustos 2015 tarihleri arasında İspanya’nın Castello De La Plana kentinde yapılan Erkek Sualtı Hokeyi 23 Yaş Altı Dünya Şampiyonası’nda, Avustralya ile yaptığı final maçında şampiyonanın favori takımını 3-1 yendiklerini, 28 Ağustos tarihinde İtalya/Pescara’da başlayan 1. Akdeniz Pes Cara Plaj Oyunları’nda Paletli Bayan Yüzme Milli Takımının gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi. İspanyada devam eden Zıpkınla Balık avı Erkek Milli Takımından da başarı beklediklerini anlatan Özen, Milli takımın içinde Manisalı Murat Bölükbaşı’nın da olduğunu, 2016 Nisan Ayında Güney Afrika’da yapılacak olan Dünya Sualtı Hokeyinin de hazırlık kampını Manisa Atatürk Olimpik Yüzme Kompleksinde yapacakları bilgisini verdi.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Geçlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, ”Başarılarından dolayı Milli Takımımızın tüm sporcularını, antrenörlerimizi tüm emeği geçenleri tebrik ederim. Devam eden Zıpkınla Balık Avı Milli Takımımıza da Dünya Kupasında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.