Türkiye Üçüncüsü Kahramanmaraş’tan Ayşegül oldu

Türkiye Üçüncüsü Kahramanmaraş’tan Ayşegül oldu
Lider Çocuk Tarım Kampı Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Lider Çocuk Tarım Kampı Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı Tarafından Düzenlenen ve Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce uygulanan Lider Çocuk Tarım Kampı kapsamında  “Tarımda ve Beslenmemizde Bakliyatların Önemi” Konulu Kompozisyon yarışmasında Onikişubat İlçesi Albayrak İlkokulu Öğrencilerinden Ayşegül Kocakaya Türkiye üçüncüsü oldu.

kompozizyon-yarismasi-(3).jpg

Törene Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Faruk Eraslan,  Kahramanmaraş Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiralioğlu, İŞKUR Müdürü Ali Yüce, KOSGEB Müdür Yardımcısı Ekrem Gökce katıldı.

Lider Çocuk Tarım Kampı" etkinlikleri kapsamında “Tarımda ve Beslenmemizde Bakliyatların Önemi” konulu kompozisyon yarışması düzenlendi. Düzenlenen kompozisyon yarışması sonunda dereceye giren öğrencilerden, birinci olan öğrencinin kompozisyonu Bakanlığa gönderilerek,  81 İlden gönderilen il birincilerine ait kompozisyonlar arasından, Türkiye birinci, ikinci ve üçüncü olan kompozisyonlar seçildi.

kompozizyon-yarismasi-(11).jpg

İlimizi temsil eden Onikişubat ilçesi Albayrak İlkokulu Öğrencilerinden Ayşegül Kocakaya Türkiye üçüncüsü oldu.

Ödül olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gönderilen fotoğraf makinesi Clarion Otel de düzenlenen törenle Vali yardımcısı Faruk Eraslan tarafından verildi.

Türkiye üçüncüsü olan Ayşegül Kocakaya ödül töreninde yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu dile getirerek Türkiye üçüncüsü oldum. Bu benim için güzel bir deneyim ve başarı oldu dedi.

kompozizyon-yarismasi-(7).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.