Türkiye'de Aranan Zanlı Bilecik'te Yakalandı

Türkiyede Aranan Zanlı Bilecikte Yakalandı
Bilecik’te Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 farkı suçtan hakkında 4 yıl 11 ay hapis cezası olan ve Türkiye çapında aranan zanlıyı yakalandı.

- Bilecik’te Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 farkı suçtan hakkında 4 yıl 11 ay hapis cezası olan ve Türkiye çapında aranan zanlıyı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, “Hükümlü ve Tutukluları Ayaklandırma”, “Kamu Görevlisine Hakaret”, “Kamu Malına Zarar” ve “Kamu Görevlisine Görev Yaptırmak İçin Direnme” suçlarından kesinleşmiş 4 yıl 11 ay cezası bulunan Uğur Özgül (27) Bilecik Asayiş Şube Müdürlüğünün yapmış olduğu operasyon ile gözaltına alındı. 5 ay önce Bilecik’e yerleşen zanlı Uğur Özgül, Bilecik’te bir fabrikaya işe başlayınca sigorta işlemleri yapıldı. Sigorta primleri fabrika tarafından yatan zanlının Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası üzerinden nerede çalıştığını tespit eden emniyet yetkilileri, dün düzenledikleri operasyon ile Uğur Özgül'ü yakaladılar.

Alınan ifadesinin ardından Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen zanlı, tutuklanarak Bilecik M tipi Cezaevine gönderildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.