Türkiye’nin Efsane “Harley”leri Belli Oldu

Türkiye’nin Efsane “Harley”leri Belli Oldu
Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson’ın ulusal çapta düzenlediği ”Benim Efsane Harley’im’’ yarışmasının finali gerçekleşti.Harley-Davidson tarafından Türkiye...

Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson’ın ulusal çapta düzenlediği ”Benim Efsane Harley’im’’ yarışmasının finali gerçekleşti.

Harley-Davidson tarafından Türkiye’de ilk defa düzenlenen “Benim Efsane Harley’im’’ yarışmasının finali, 28 Şubat tarihinde Harley tutkunlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Ulusal çapta düzenlenen yarışmaya katılan motorsikletseverler, karakterlerini yansıtarak modifiye ettikleri Harley’ler ile gösterdi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

“Benim Efsane Harley’im’’ yarışmasının Türkiye finalinde yerel etaplar olan İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’da finale kalmaya hak kazanan finalistler kıyasıya yarıştı. Street Custom kategorisini İstanbul’dan Murat Havan kazanırken, Touring kategorisinde Antalya’dan Özgür Basmacı ve Performans kategorisinde ise İstanbul’dan Çağdaş Tanrıöver ödül kazandılar. İzleyicilerden en çok oyu alan Ankara’dan Sedat Özvardar ise, Özel İzleyici Ödülü’nün sahibi oldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.