Türkiye’nin Sultanı Türkan Şoray Manisa’nın Sultanını Seçecek

Türkiye’nin Sultanı Türkan Şoray Manisa’nın Sultanını Seçecek
Manisa’da güzellik sektöründe hizmet veren Harem Estetik ve Güzellik Akademi, “Harem Sultan’ını Seçiyor” adlı güzellik yarışması düzenleyecek. 16 Kasım’da Anemon Otel’de Galası yapılacak olan güzellik yarışmasının jüri başkanlığını Türkiye’nin Sultanı Tür

- Manisa’da güzellik sektöründe hizmet veren Harem Estetik ve Güzellik Akademi, “Harem Sultan’ını Seçiyor” adlı güzellik yarışması düzenleyecek. 16 Kasım’da Anemon Otel’de Galası yapılacak olan güzellik yarışmasının jüri başkanlığını Türkiye’nin Sultanı Türkan Şoray yapacak.

Manisalılara hizmet veren Harem Akademi, “Harem Sultan’ını Seçiyor” adlı güzellik yarışması gerçekleştirecek. Harem Akademi İşletme Sahibi Birsen Türkoğlu, Sultan Cafe’de düzenlediği basın toplantısı ile gazetecilere yarışma hakkında bilgi verdi. Başvuruların bugünden itibaren başladığını ve 7 Kasım’da sona ereceğini duyuran Türkoğlu, yarışmaya sultanlığa sevgisi olan her Manisalı kadının katılabileceğini söyledi. Yarışmacıların bikini veya mayodan ziyade bindallı kıyafetler ile hünerlerini sergileyeceğine dikkat çeken Türkoğlu, daha fazla bilgi almak isteyen kadınların 222 1 555 numaralı hattan kendilerine ulaşabileceğini ve bilgi alabileceğini de sözlerine ekledi. Türkoğlu, şöyle konuştu:

“1’inci, 2’inci ve 3’üncüler çok iyi ödüller kazanacak. Bunun yanı sıra 1 yıl boyunca Harem güzellik salonlarından ücretsiz faydalanacak. Yarışmanın Jüri Başkanlığını Türkan Şoray yapacak. Jüri üyeliği ise Manisa Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Ali Bartu, Harem İşletme Sahibi Güzellik Uzmanı ve Estetiysen Birsen Türkoğlu, Demir Alkoç, Armağan Uzun, Oğuz Kılıç, Aykut Çandarlı, Hasan Hammati yapacak.”

Basın toplantısında hazır bulunan Manisa Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Ali Bartu ise Manisa’ya katkılarından dolayı Harem Estetik ve Güzellik Akademi'ye teşekkür etti.

TÜRKİYE’NİN SULTANI TÜRKAN ŞORAY MANİSA’NIN SULTANINI SEÇECEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.