Türkiye’nin Tüm Renkleri “Canım Türkiye’m Fuarı 5”de Sergilenecek

Türkiye’nin Tüm Renkleri “Canım Türkiye’m Fuarı 5”de Sergilenecek
Asırlardır sayısız medeniyete ev sahipliği yapmış olan coğrafyamızda yaşanan kültürel değerler, bu yıl beşincisi düzenlenecek olan “Canım Türkiye’m Fuarı 5” ile 30 Mayıs Cumartesi günü ziyaretçileriyl...

Asırlardır sayısız medeniyete ev sahipliği yapmış olan coğrafyamızda yaşanan kültürel değerler, bu yıl beşincisi düzenlenecek olan “Canım Türkiye’m Fuarı 5” ile 30 Mayıs Cumartesi günü ziyaretçileriyle buluşacak.

Özel Marmara Evleri İhlas İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenecek olan fuarda alanlar Türkiye’nin yedi bölgesine ait özel motiflerle süslenecek. Katılımın ücretsiz olacağı fuarda halk oyunları, sanat ürünleri, yöresel giysiler, süslemeler ve zengin Anadolu mutfağının nadide yemekleri görücüye çıkacak. Mehteran bölüğünün yapacağı müzik ve değişik aktivitelerle bir şölen niteliğinde gerçekleşecek olan fuarla ilgili bilgi veren İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Kazaz, ziyaretçileri oldukça eğlenceli bir fuarın beklediğini belirtti.

Ülkemizin tüm renklerini yansıtma gayreti içinde olduklarını ifade eden Kazaz, “İnanıyorum ki yöresine ve memleketine özlem duyan herkes, fuarımızda kendinden bir şeyler bulacaktır. Çok önemli bir coğrafyada böylesine kültürel zenginlikler içinde yaşıyor olmamız bizim için bulunmaz bir nimet. Biz de bu zenginliği değerlendirerek, vatandaşlarımızın, ziyaret ettiklerinde mutlu olabilecekleri bir fuar gerçekleştirmeyi amaçladık” dedi. Kazaz, “Katılan ziyaretçilerin keyifli bir gün geçireceğine gönülden inanıyorum” diyerek herkesi fuara davet etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.