Türkiye’yi Saran Örümcek Ağları

Türkiye’yi Saran Örümcek Ağları
Gazeteci ve Köşe Yazarı Bekir Doğan bu haftaki yazısında şu konuyu ele aldı;

Haliç te yaşayan Simonlar

Gazeteci ve Köşe Yazarı Bekir Doğan bu haftaki yazısında şu konuyu ele aldı;

     Bizim sevgili ağabeyimiz  Serdar Erdoğanyılmaz, bey zaman zaman eski yazılarını yeniden yayınlar, 1998 yılında yazdığım bir yazı ki o tarih de gazetemizde yayınlamış, büyük tepki almıştım.. zaman gazetesi ve cemaatin ağabeylerinden.. ne tehtitler..

    Bugün o yazımı biraz özde güncelleyerek yeniden yayınlıyorum..

    Çünkü biz okumuyoruz.. biz tarihimize bakmıyoruz.. kim kimdir.. nasıl bir yapıdır buna bakmıyoruz..

    Türkiye: ülkemi seviyorum diyorsanız, veya Ak Partililer bu yazımı mutlaka okumalı.., her vatandaşımız , Türkiye’yi saran Örümcek Ağları kitabını okusa bugün bu darbe girişimi yapılamazdı..

     Sayın Hanefi Avcının Haliç’te yaşayan Simanlar kitabını okusalar bu gün bu darbe olmazdı.. orada nasıl bir yapılanma olduğu Moon tarikatının yapısı üyeleri seçilen kişiler çok açık ve net yazılmıştır..

     Moon Tahrikatını bilseler Türkiye bu hale gelmezdi..

     İsrail ve CİA destekli Moon Tarikatı Türkiye uzantası hizmet- Gülen cemaati.. iki yapı arasındaki fark söylemler, kitaplar bire bir aynı..

     SUN MYUNG MOON , Kuzey Koreli fakir bir köylü çocuğu, Moon Tarikatı'nın kurucusu ve ABD de bugün söz sahibi olan bir tarikatı.. dünyanın her yerinden üyesi var..

      FETHULLAH GÜLEN , Erzurum 1942 doğumlu. Vaiz kadrosunda memur, şu an emekli, fakir bir köylü çocuğu, yüksek öğrenim görmemiş, Nur Cemaati'nin lideri, FETÖ  terör örgütü lideri.. düne kadar hoca efendi idi.. bugün herkes gerçek yüzünü gördü..(2016)

      Sun Myung Moon, 1954 yılında Seul'de, bilinen adıyla "Moon Tarikatı", resmi adıyla "Birleştirme Kilisesi" ni kurdu.1951'de Kore'yi işgal eden ABD, Güney Kore'yi sömürgeleştirirken bir yandan da Hıristiyan tarikatını (Moon) kurdurarak, bu tarikat marifetiyle, Güney Kore nüfusunun yüz-de 40'ı, Budistlikten vazgeçirip Hıristiyan yapıldı.

     CIA'nın kurduğu Kore CIA'nın Washington temsilcisi Albay Bo Hi Pak da, Moon tarikatının en güçlü isimleri arasında yerini aldı. CIA, Moon tarikatını kullanarak Dünya Anti Komünist Ligi'ni örgütledi. Sun Myung Moon, 1959'da Amerika'ya yerleşti. Kiliseleri birleştirme çalışmalarında 1989'a kadar Anti-komünist mesajlar ağırlıkta iken, komünizmin çöküşü ile Batı'nın komünizmden sonra en büyük tehlike gördüğü, İslamiyet'e yöneldi.

     Ağlaması, göz yaşları, mimiklerini çok iyi kullanan, kendisinin yazdım dediği kitapları Mosat ve CİA hazırladığı Fethullah Gülen, bugün dört kıtada faaliyet yürüten örgütünün temelini, İzmir Kestanepazarı 'nda kurduğu "İmam Hatip ve İlahiyat'a Öğrenci Yetiştirme Derneği" ile attı.

     Bunu takiben, Komünizmle Mücadele Derneği'ni kurdu. İlk şubesini 1954'te İzmir'de açan bu Derneğin ikinci şubesi Gülen'in memleketi Erzurum'da açıldı. Aynen Moon Tarikatı'nda olduğu gibi Komünizm ile mücadele hedef olarak seçildi. O sırada, Komünizmle Mücadele Dernekleri'nden yetişenler de "komando kamplarını" kuruyordu. İlginç olan, her iki kampında aynı mekânlarda düzenlenmesidir.

     Eğitmenleri de aynıdır. Sonuçta Nur'cuları da, Komandoları da aynı kişiler eğitiyor.

     Moon Tarikatının dünyanın birçok yerinde vakıfları, işletmeleri, okulları, medya kuruluşları mevcut olup, fakir bir köylü çocuğu olan Sun Myung Moon'un bugün müthiş bir portföye sahip olduğu dikkat çekiyor.

     Ayın yapılanma : Türkiye de

     Örgütlenme biçimi Moon ile aynı olan ve fakir bir köylü çocuğu olan Fethullah Gülen cemaatinin; Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan rapora göre, 1998 yılı itibariyle:     "Yurtiçinde, 85 vakıf, 18 dernek, 89 özel okul, 207 şirket, 373 dershane, yaklaşık 500 öğrenci yurdu ve biri İngilizce yayımlanan 14 dergi, 15 ülkede yayımlanan 300 bin tirajlı Zaman gazetesi, ulusal düzeyde yayın yapan iki radyo ve uluslararası yayın yapan Samanyolu televizyonu; yurtdışında, 6 üniversite ve yüksekokul, 236 lise, 2 ilkokul, 8 dil ve bilgisayar merkezi, 6 üniversiteye hazırlık kursu ve 21 öğrenci yurdu olmak üzere toplam 279 eğitim kuruluşu" bulunuyor.

      Bugün 2016 devlet tamamını kapattı.. Tabi Türkiye dekileri..

      Moon Tarikatının sahibi olduğu ABD'nin en büyük gazetelerinden biri olan Washington Times gazetesi ile Fethullah Gülen'in Türkiye'de yayınlanan Zaman gazetesi arasında sıkı bir işbirliği olduğu görülüyor ( Zaman gazetesi devletin elinde 2016 )

       Zaman Gazetesi'nin İngilizce olarak çıkardığı gazetede BM Genel Sekreteri Kofi Annan'ın 15 gün ara ile köşe yazısı yazacağı, Zaman Gazetesi tarafından iki hafta önce okuyucularına duyuruldu.

        Myung Moon liderliğindeki tarikat, Kiliseleri birleştirmek (Unifi-cation Church) felsefesini yaymak amacıyla düzenlediği toplantılarda çeşitli ülkelerin tanınmış isimlerini bir araya getiriyor ve bu ülkelerde örgütlenmeye çalışıyor Tarikat, Hıristiyanları birleştirmenin yanı sıra, Müslümanlarla Hıristiyanları da birleştirmeği gaye edindiği için İslami kesimi de hedef kitle seçiyor.

      Türkiye'deki ilk girişimleri de bu amaca uygun olarak "Dini Araştırmalar" " Hoşgörü" "Diyalog" görüşmeleri adları altında, Türki-ye'den özellikle dini çevreden çok aşina isimler tarikatın toplantılarına katılmaya başlıyor.

       ABD'de yapılan "Dinlerarası ilişkiler" toplantısına Türkiye'den 40 kadar ilahiyatçı katılıyor. Moon tarikatının bir çalışması..

       Tarikat, Türkiye'de 1991 yılında İstanbul'da. President Otel'de düzenlenen bu toplantıya katılan Hıristiyan din adamları, Müslüman din adamları, basın ve medyaya kapalı üç günlük bir seminer gerçekleştiriyor, 1994 yılında yine İstanbul'da The Marmara Oteli'nde yine medyaya kapalı olarak gerçekleştirilen bir başka toplantıda Türk kamuoyu için şok isimler katılımcı oluyor.

        Bu tarikat ülkemizde müthiş bir MİSYONER faaliyet başlatıyor.

        Fetullah Gülen' in de savunduğu ana kavram "hoşgörü" ve dinler arası diyalog". Dahası, Moon tarikatının başlattığı dinlerarası diyalog girişimine Türkiye'den de Fetullah Gülen destek veriyor.

        Papa ile görüşüp, yetkisinde olmamasına rağmen, "Harran da üç semavi dine din adamı yetiştirecek bir ilahiyat üniversitesi kurmayı teklif ediyor. Yani Gülen, İstanbul'da izin verilmeyen ruhban okulunun Güneydoğu da açılmasını istiyor.

        Türkiye deki devletin her kademesine sızan Fetullah Gülen adamları, Ruhman okulu, Kilise ve Dinler arası Diyalog önem vererek safsatalarını sıralıyor..

         Moon Tarikatı'nın, ilk Türkiye temsilciliğini Kasım GÜLEK yapıyor.. Kasım Gülek ile Fetullah Gülen samimi birer dostlar.  Aslında kimin ne olduğunu söylemek bugün için zor..

        Zira,Fetullah Gülen, ABD'nin Türkiye Büyükelçisi Morton Abramowitz ile tanıştırılmasını Kasım Gülek'in sağladığını kendi ağzından söylüyor. Abramowitz'in ise Fetullah Gülen'i, Pentagon ve Papa dahil birçok kişi ve kuruluşa taşıdığı biliniyor.

        Kasım Gülek'in vasiyeti üzerine cenaze namazı bizzat Fetullah Gülen tarafından kıldırılıyor. (Bkz. 01.09.1997 tarihli Zaman Gazetesi, 21.01.1998 tarihli Yeniyüzyıl Gazetesi)

       Gülen, 1992 yılında ABD'ye gittiğinde, Kasım Gülek'in Amerikan Ordusu'nda albay olarak görev yapan, daha sonra şüpheli bir şekilde ölen, baldızı Aylin Rodomisli (Adı Aylin romanında anlatılan kişi) aracılığıyla Pentagon ve CIA ile ilişkiye geçtiğini de bizzat kendisi söylüyor.

       Kasım Gülek'in kızı Tayyibe Gülek, daha sonra DSP'den Adana milletvekili seçiyor. Ecevit'in son yıllarda Fetullah Gülen'e sempati duyduğu bilinen bir gerçek. Tayyibe Gülek'i yetiştiren kişi teyzesi Aylin Rodomisli olup, bu kişi aynı zamanda Fetullah Gülen'in Pentagon'la ilişkisini kuran kişidir.

      Moon Mesihliğe soyunurken, Fetullah Gülen İslam temsilciliğine soyunmaktadır. Yapı aynıdır.. yönetim merkezi ABD’dir..

      Moon'da, Gülen'de Amerika'yı üst olarak seçmişlerdir. Gülen rahatsızlığı nedeniyle ABD'ye gittiğini söylemesine rağmen dönmemiştir.. Dönmemesinin temeli , zor ulaşılan bir adam olmaktır.. ABD vize almak gitmek Maddi güç ister Türkiye de belli bir gücün olması gerekir bugün her isteyen ABD gitmek için vize alamaz.. buda Güleni kıymetli kılmaktadır..

       Her iki tarikatın da Amerika'daki NED, CSIS ve CIA örgütlerince desteklendiği İsrail desteğinin verildiği gün gibi ortada olmasına rağmen dilendirmek çok zor..

     Sona geliyorum: 15 Temmuz 2016 yılında FETÖ’cu terör örgütü ve yapılanmasının neler yapa bileceğini açık ve net gördük..

     Bu milletin parası ile bu millet öldürüldü..

     Türkiye den yurt dışına kaçırılan kaynaklarımız : 150 Milyar Dolar ! bu büyük para demeyin ! ama gerçek bu..

     160 ülkede okul, 20 Üniversite binlerce şirket, Bankacılık, Sigortadan bilmem neye kadar holdingler ile Türkiye de toplanan paralar ve 160 ülkeye giden paramız 150 Milyor Dolar.. bu para Türkiye de kalsa ne yapılmaz onu da siz hesap ediniz.?

     17-25 Aralık Darbe girişiminden sonra : Evini satıp ABD’ye gönderen Moon tahrikatı üyeleri ve FETÖ Terör örgütü üyelerine soruyorum.. Ülke kaynaklarımıza nasıl kıydınız ?

     Bakın bu 150 Milyar Dolar para yurt dışına kaçmasa bu resmi olan bölüm, içerde kalsa idi.. bugün Türkiye de bir dolar 50 kuruş olurdu..!

     Bankacılarla konuşun, hesap uzmanları ile konuşun, bugün 2016 yılında bir dolar 50 kuruş olurdu.. 3 TL değil.. iyi hesap yapın 150 Milyar Dolar bu resmi olanı cepten verilen himmet paraları hariç..

     Benim yazımı boş verin, sizler Türkiye’yi saran Örümcek ağı kitabi ile Sevgili yiğit Kahramanmaraşlı Hanefi Avcı’nın Haliç’te yaşayan Simonlar  kitabını okuyunuz..

     Köşe yazısı için çok uzun bir yazı oldu okuyucularımdan özür dilerim özetin özeti bu kadar oldu..!

     İyi günler..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.