Türkoğlu belediye spor, hedefine koşuyor

Türkoğlu belediye spor, hedefine koşuyor
Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Türkoğlu Belediye Spor, Arsan Sümer Spor’u 5-0 yendi.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Türkoğlu Belediye Spor, Arsan Sümer Spor’u 5-0 yendi. Kahramanmaraş Batı Park Stadında oynanan maçta Türkoğlu Belediye Spor, ilk yarıda Dk 15 Mustafa OĞUZ, Dk 38 Oktay ÜSTÜNEL'in gölü ile2, İkinci yarıda ise; Dk. 50 Seçkin ÖNEY, Dk.62 Mustafa OĞUZ, Dk 73 Mehmet AVAN 'ın 3 golü ağlarla buluşturdu ve 5-0 lık galibiyetle sahadan ayrıldı.

ali_5110.jpg

Galibiyetine bir yenisini daha ekleyen Türkoğlu Belediye Spor, Bal ligi hedefine adım adım yaklaşıyor. Maçı açık tribünde taraftarlarla iç içe izleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Bu galibiyetten dolayı Türkoğlu Belediye Spor futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum.

ali_5123.jpg

Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah Türkoğlu Belediye Spor olarak bu galibiyet serisini devam ettireceğiz. Çünkü bizim bir hedefimiz var, oda Türkoğlu Belediye Sporu Bal Lig’ine taşımak. Arkadaşlar alt yapıyı, sporcularımızı, teknik kadroyu bu doğrultuda ayarlamış durumdalar. Futbolcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum”dedi.

ali_5136.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.