Türkoğlu Belediyesi Yeni Atölyeler Kurmaya Devam Ediyor

Türkoğlu Belediyesi Yeni Atölyeler Kurmaya Devam Ediyor
Belediyeye büyük katkılar sağlayan tesis ve atölyelerde çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Türkoğlu ilçesi, Kılılı Mahallesinde atıl halde bulunan kum ocağını, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş tarafından bakım onarımının ardından ilk olarak kilit parke tesisi ve beton santrali, daha sonra ise marangozhane, araçların bakım onarımı ve tamiri için kademe, demir doğrama atölyeleri ve son olarak da fidanlık kuruldu.

Belediyeye büyük katkılar sağlayan tesis ve atölyelerde çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş tesis hakkında şunları belirtti; Her geçen gün yeni projelere imza atarak, daha güçlü, çalışkan ilerleyen bir belediye olarak çalışmalarımıza son hız devam ediyoruz. Bu bağlamda kendi tesis ve atölyelerimizi kurarak, ihtiyaç doğrultusunda kendi parkelerimizi üretiyor, belediye araç ve makinelerini bu atölyelerimizde tamir ediyoruz bu durumda giderler konusunda da tasarruf ediyoruz ve belediyemize kazanç sağlıyoruz,

'İLERLEYEN ZAMANDA ATÖLYELERİMİZE YENİLİKLER EKLEYECEĞİZ'

Belediyemiz tam anlamı ile kendi kendine yeten bir belediyecilik sistemi anlayışı adı altında üretim yapıyor diyerek konuşan Başkan 'Okumuş' konuşmasına şu sözlerle devam etti;

Atölyelerimizde ilçemizdeki ve belediyemizdeki eksiklerimizi gideriyoruz. Şu an belediyemizin kilit parke ve beton santrali üretim tesisi, sera, marangozhane ve demir doğrama atölyelerimiz var, İlerleyen zaman içerisinde bu atölyelerimize yenilerini de ekleyerek hizmet standardını daha yükseğe çekeceğiz. Örneğin; marangoz atölyemiz belediyenin hizmetlerinde çok önemli bir yer tutmaktadır.

Bunun yanında şehrin ihtiyaç duyulan önemli noktalarına yerleştirdiğimiz oturma bankları, masalar vb malzemeler bu atölyemizden çıkmaktadır. Refüjlere diktiğimiz fidanları da bu tesisimizde üretilip, anında ilçemize armağan etmekteyiz. Dolayısı ile bu ürünleri dışarıdan almıyoruz ve dışa bağımlı kalmıyoruz” dedi.

1-20160930162413.jpg2-20160930162413.jpg3-955.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.