Türkoğlu’nda Demokrasi Konvoyu Yapıldı

Türkoğlu’nda Demokrasi Konvoyu Yapıldı
Yüzlerce araç, Türkoğlu’nun cadde ve sokaklarında demokrasi turu attı. FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösteren araçlar uzun konvoylar oluşturarak Türkoğlu’nun

Yüzlerce araç, Türkoğlu’nun cadde ve sokaklarında demokrasi turu attı. FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösteren araçlar uzun konvoylar oluşturarak Türkoğlu’nun Kılılı Mahallesinden başlayarak, Beyoğlu, Şekeroba Mahallelerinin devamında Türkoğlu kent meydanında son buldu.

Programda konuşma yapan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Hepimiz bu vatan için Kurtuluş Savaşı'nı gerçekleştirdik. Hepimiz ay yıldızlı bayrağımızın altında Cumhurbaşkanımızı desteklemek, Milli İradeye sahip çıkmak için meydanlardayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın, "Meydanlara Çıkın" emriyle bütün Hemşehrilerimiz Allah'ımıza şükürler olsun ki bu meydanı doldurdu. Ne olursa olsun insanlar vatan nöbetini, demokrasi nöbetini bırakmıyor. Herkes Meydanlarda.

1-20160725160838.jpg

Sayın Cumhurbaşkanımızın “Meydanlara Çıkın” emriyle 10 günlük nöbetlerin yanı sıra, bizler bu nöbete destek vermek amacıyla, darbe girişimine karşı biz de buradayız,  demek amacıyla konvoy oluşturduk. Konvoya destek veren tüm Türkoğlu’luhemşehrilerim araçlarıyla yollardaydı. 15 Temmuz’dan beri darbeye karşı birlik ve beraberlik içerisinde Türk milleti tepkilerini gösterdi. Türk Milleti iman dolu yüreğiyle tanklara, uçaklara karşı koydu. 240’dan fazla güvenlik gücümüz ve insanımız şehit oldu. Ama Türk milleti hainlere de fırsat vermedi. Bizim için vatanımız, bayrağımız namustur. Bu namusu koruyoruz koruyacağız.

2-20160725160838.jpg33-049.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.