Türkoğlu’nda Doğalgaz Çalışmaları Devam Ediyor

Türkoğlu’nda Doğalgaz Çalışmaları Devam Ediyor
Türkoğlu'nda kış ayının yaklaşması ile yoğun bir şekilde doğal gaz çalışmaları başladı.

Türkoğlu'nda kış ayının yaklaşması ile yoğun bir şekilde doğal gaz çalışmaları başladı.

  İlçede  daha önceden yarım kalan mahallelerde şuan için 15 bin metre doğalgaz çalışmaları planlı ve programlı şekilde devam ediyor.

     Çalışmalar hakkında bilgi veren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş;  İlçemizi daha modern ve konforlu bir yaşam konumuna getirmek için birçok alanda çalışmalarımız devam etmekte olup, bunlardan bir tanesi de daha önceden yarım kalan 15 bin metre doğalgaz çalışmamızdır. Bu yıl için 15 bin metre olan çalışmalarımız önümüzdeki yıllarda ise diğer mahallelerimizde devam edecektir.  İlçemizde Doğalgaz ekipleri koordineli bir şekilde çalışarak mahallelerimizin doğalgaz ihtiyacı karşılanmakta.

Başkan ‘Okumuş’  konuşmasına şu sözlerle devam etti;  Amacımız ilçemizde özellikle kış aylarında yaşanan hava kirliliğini önlemek ve vatandaşlarımızın daha rahat bir yaşam sürmelerine katkı sağlamaktır. Çalışmalar planladığımız şekilde devam ediyor. Ayrıca doğal gaz ile birlikte yol yapım çalışmalarımızda devam ediyor.  En kısa zamanda bu çalışmalar bitecek ve doğalgaz çalışmalarından dolayı bozulan yollarımız ise en kısa süre içinde kilit parke olacaktır. İlçemize doğalgaz çalışmalarında emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.