Türkoğlu’nda Obezite İle Mücadele Yürüyüşü

Türkoğlu’nda Obezite İle Mücadele Yürüyüşü
Türkoğlu ilçemizde Hareketli yaşam ve obezite ile mücadele kapsamında başlatılan ve haftalık düzenli olarak devam edecek olan faaliyetlerin ilk adımına bu hafta başlatılmıştır.

Türkoğlu ilçemizde Hareketli yaşam ve obezite ile mücadele kapsamında başlatılan ve haftalık düzenli olarak devam edecek olan  faaliyetlerin ilk adımına bu hafta başlatılmıştır.

Özellikle Türkoğlu Kaymakamlığının aktif katılımı ve desteği ile kaymakamlık bünyesinde bulunan Kadın Akademisi ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezinin organizasyonunda program gerçekleştirildi. Program diğer Kamu Kurum ve kuruluşlarının katılım ve desteğiyle de 16.04.2014 tarihi sabah 09:30 da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü adıyla yapılmıştır. Yürüyüşe halkımızdan geniş katılım olmuş ve programa Türkoğlu İlçesinin 23 Nisan parkında beden eğitimi hocalarıyla kültür fizik hareketleri ile başlanmış, akabinde ilçe emniyet müdürlüğü ve kaymakamlık binalarının önünden Türkoğlu Fizik Tedavi Hastanesine kadar gidilerek tekrar başlangıç noktasına dönüş yapılmıştır. 23 Nisan Parkına yürüyüş sonrası dönüş yapan vatandaşlarımız müzik eşliğinde çok keyifli vakit geçirmişlerdir. Ayrıca aynı gün kurum amirleri de saat 07:00 da yürüyüş yapmışlardır.  Kadın akademisi organizasyonunda ilçe Toplum sağlığı merkezinin ve diğer kurumların desteğiyle 18.04.2014 Cuma günü saat 09:00-16:00 arasında kermes düzenlenecektir.

obezite-ile-mucadele.jpg

Türkoğlu ilçe sağlık müdürlüğü ve ilçe spor müdürlüğü ortaklığıyla ilçe Belediyesinin katkılarıyla hareketli yaşam çerçevesinde haftada üç gün saat 19:00-21:00 arasında spor salonunda kültür fizik, aerobik ve plates etkinlikleri yapılacaktır.  Ev hanımları ve vatandaşlarımız için haftada iki gün saat 14:00 da başlayan benzer egzersizler yapılacaktır.  Birçok kurum ile ortak çalışmalar sonucu faaliyetlere kurum çalışanları ve halk tarafından büyük rağbet görmüştür.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.