TÜRKOĞLU'NDA PARKESİZ YOL KALMAYACAK

TÜRKOĞLU'NDA PARKESİZ YOL KALMAYACAK
Türkoğlu Belediyemiz tarafından mahallelerimizde kilit parke çalışmalarımız 7 ekip tarafından programlı şekilde devam ediyor.

Türkoğlu Belediyemiz tarafından mahallelerimizde kilit parke çalışmalarımız 7 ekip tarafından programlı şekilde devam ediyor.

İlçe merkezinde ve tüm mahalleler olmak üzere bir çok yollarda sona gelinen kilit parke çalışmaları, şimdi ise  yarım kalan mahallelerde planlı ve programlı şekilde tamamlanıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş;  Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları şuan itibariyle Türkoğlu merkezde iki ekibimiz olmak üzere, Kılılı, Uzunsöğüt, Yenipınar, Küçükimalı ve Şekeroba mahallelerimizde devam ediyor.

İlçemizi modern bir görünüme kavuşturmak için ellimizden gelen her türlü fedakârlığı yapıyoruz ve yapacağız. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız. Yapılan çalışmalarla mahalle ve sokak aralarının daha estetik bir görünüme kavuşması için kilit parke döşeme çalışmalarımız planlı ve programlı şekilde sürdürülecektir. Türkoğlulu vatandaşlarımız yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulacak ve bu yıl içerisinde bitmiş olacak.

Çalışmalarımız tüm yollarımız tamamlanana kadar devam edecek olup, tüm mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim, diyerek konuştu.

ali_7936.jpgali_7938.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.