Türkoğlu’nda Parklar Düzenleniyor

Türkoğlu’nda Parklar Düzenleniyor
Türkoğlu Belediyesi tarafından park ve bahçeler düzenleme çalışmalarının yanı sıra, parklara yeni çocuk oyun grupları ve kondisyon aletleri kurarken, bazı parklardaki kullanılamaz hale gelmiş

Türkoğlu Belediyesi tarafından park ve bahçeler düzenleme çalışmalarının yanı sıra,  parklara yeni çocuk oyun grupları ve kondisyon aletleri kurarken, bazı parklardaki kullanılamaz hale gelmiş çocuk oyun grupları ve kondisyon aletlerini de yenileriyle değiştiriyor.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte parkların çiçeklendirmesi yanında şimdide yeni oyun gruplarını ve kondisyon aletleri ve temizlik çalışmaları da yapılıyor.

Türkoğlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı, ilçe merkezi genelinde bulunan parkların daha önce çiçeklendirmesi, bakım onarım işleri yapıldı, bunların yanında da Çocukların eğlence, yetişkinlerin de spor ihtiyacını karşılayan yeni oyun grupları ve kondisyon aletlerini parklarımıza yerleştirerek en kısa zamanda halkımızın hizmetine açacağız. Ayrıca bazı parklara yürüyüş yolları, koşu yolları, bisiklet yolları gibi yeni alanların yapılması da planlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.