Türksat’tan Kaçırılmayacak Kampanyalar

Türksat’tan Kaçırılmayacak Kampanyalar
Türkiye’nin tek kablo operatörü Türksat A.Ş. kaçırılmayacak nitelikteki kampanyalarına yenilerini ekliyor. Her kesimden kullanıcıya hitap eden, “Doya Doya İzle”, “Dört Köşe Kampanya”, “Sinemada Altın...

Türkiye’nin tek kablo operatörü Türksat A.Ş. kaçırılmayacak nitelikteki kampanyalarına yenilerini ekliyor. Her kesimden kullanıcıya hitap eden, “Doya Doya İzle”, “Dört Köşe Kampanya”, “Sinemada Altın Fırsat” kampanyaları ve “10Mbps’ye kadar 15 GB AKN Ekosınırsız İnternet Hizmet Tarifesi” ile yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Türksat A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre, 3 Ağustos 2015 tarihinden itibaren geçerli olan kampanya, Türksat’ın “Uydunet Alana Kablo TV Bedava” kampanyasına abone olan müşterilerinin Teledünya Paket Tarifelerine geçişlerini kolaylaştıracak bir hizmet. Teledünya aktivasyon ücretinin müşterilerimize yansıtılmayacağı kampanyada, 12 aylık taahhüt verilmesi durumunda taahhüt süresi boyunca Teledünya Temel Paket ücreti 6 TL, 24 aylık taahhüt verilmesi durumunda ise 3 TL olarak fiyatlandırılacak. 30 Eylül 2015 tarihinde müşteri alınımına kapatılacak olan kampanya kapsamında müşterilerimiz Teledünya Üst Paket’e 3 TL fark ödeyerek abone olabilecekler.

14 Ağustos 2015 tarihinden itibaren geçerli olacak olan kampanya kapsamında müşteriler, 5 Mbps’ye kadar 5 GB Kotalı Uydunet tarifesi, Teledünya Temel Paket tarifesi, Kablo TV ve Vizioon Sinema Paketine abone olabilecekler. 24 ay taahhüt verilmesi gereken kampanya, taahhüt süresi boyunca, ayda sadece 20,90 TL’ye müşterilerimizin hizmetine sunulacak. Ayrıca kampanya kapsamında Kablo TV kurulum, Uydunet ve Teledünya aktivasyon ücretleri alınmayacak.

SİNEMADA ALTIN FIRSAT

3 Ağustos 2015 tarihinden itibaren geçerli olan kampanya kapsamında müşteriler, Altın Sinema Paketine abone olacak. 12 veya 24 ay taahhüt verilmesi gereken kampanyadan, 12 aylık taahhüt veren müşterilerimiz aylık sadece 13.90 TL, 24 aylık taahhüt veren müşteriler ise 9.90 TL ücretle faydalanabilecekler. 30 Eylül 2015 tarihine kadar abone alımına açık olacak olan kampanyaya dilerlerse televizyon kampanyasındaki müşteriler de abone olabilecekler.

10 MBPS’YE KADAR 15 GB AKN EKOSINIRSIZ İNTERNET HİZMET TARİFESİ

3 Ağustos 2015 tarihinden itibaren geçerli olacak olan “10 Mbps’ye kadar 15 GB AKN Ekosınırsız İnternet Hizmet Tarifesi” satın alan müşteriler ise, aylık sadece 19 TL’ye bu tarifeden yararlanabilecekler. Tarife sadece “Yaza Merhaba” kampanyasına abone olan müşterilere açık olacak. Kampanyalarla ilgili ayrıntılı bilgiye 444 0 126 no’lu çağrı merkezinden ve http://www.turksatkablo.com.tr web adresinden ulaşılabilir.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.