Türkyılmaz Ankara’da

Türkyılmaz Ankara’da
AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz, AK Parti Genel Merkezi Başkanlık katında Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Sevban Yıldırım, Tapu Kadastro Gen...

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz, AK Parti Genel Merkezi Başkanlık katında Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Sevban Yıldırım, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Yabancı İşler Dairesi Başkanı olan Bekir Yiğit’i ziyaret etti.

Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz, Ankara’da ziyaretlerde bulundu. Şaban Dişli’yi ziyaret eden Türkyılmaz, “Hem siyasi anlamda hem de bürokratik ve sosyal yaşamımda her zaman ağabeyliğini bizden esirgemeyen Ağabeyim ve büyüğüm olan Şaban Dişli’yi AK Parti Genel Başkanlık katındaki çalışma makamında ziyaret ettim. Kendisine milletvekili aday adaylığım süreci ile ilgili bilgi aktarımım ile tavsiyelerini dinledim Kendisine ciddi ve yoğun programları arasında bize zaman ayırdığı için teşekkür ediyorum. Allah nasip ederde AK Partimizden Düzce Milletvekili olursak büyüklerimizin desteği ile Düzce’mizin hizmetine her zaman katkı vermek için hazır olduğumu AK Parti teşkilatlarımıza çok değerli Düzceli kardeşlerimin bilgisine arz ediyorum” dedi.

KYK Bölge Müdürü Yıldırım’ı ziyaret eden Türkyılmaz “Düzce ENSAR Vakfı Başkanı Düzce’nin Ankara’daki değerlerinden olan Sevban Yıldırım’ı aynı zamanda Ankara KYK Bölge Müdürü olması nedeniyle görevini ifa ettiği makamında ziyaret ettim. Kendisi ile Düzce’mizin sorunlarını ve çözümlerine dönük verebileceğimiz katkıları konuştuk” diye konuştu.

Türkyılmaz son olarak ise Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünde Yabancı İşler Dairesi Başkanı olan Bekir Yiğit’i ziyaret etti.

FOTO: AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HASAN TÜRKYILMAZ ANKARA’DA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.