Turnuvanın Şampiyonu Asayiş Şube Müdürlüğü Takımı Oldu

Turnuvanın Şampiyonu Asayiş Şube Müdürlüğü Takımı Oldu
Nevşehir Polis Gücü Gençlik Ve Spor Kulübü Polis Gücü 3. Geleneksel Futbol Turnuvası Şampiyonu Asayiş Şube Müdürlüğü oldu.Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki şube müdürlüklerinin yanı sıra İlçe...

Nevşehir Polis Gücü Gençlik Ve Spor Kulübü Polis Gücü 3. Geleneksel Futbol Turnuvası Şampiyonu Asayiş Şube Müdürlüğü oldu.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki şube müdürlüklerinin yanı sıra İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarının katılımı ile gerçekleştirilen “Polis Gücü 3. Geleneksel Futbol Turnuvası” finalinde Asayiş Şube Müdürlüğü takımı ile KOM Şube Müdürlüğü takımları karşılaştı. Müsabakayı 6-1 kazanan Asayiş Şube Müdürlüğü takımı turnuvada şampiyonluğu elde etti.

Turnuvada 3. lük müsabakasında ise Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliği takımı ile Polisevi & Çocuk Şube Müdürlükleri takımları karşılaştı. Müsabakayı 2-1 Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliği takımı kazandı.

Turnuvada şampiyon olan Asayiş Şube Müdürlüğü takımını kutlayan İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Polis Gücü Futbol Takımı Sorumlusu Salih Öğretici’ye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kalayoğlu ayrıca turnuvada görev alan hakemler Kayhan Emirağaoğlu ve Seryan Tosun ile turnuvanın gol kralı olan Asayiş Şube Müdürlüğünden Erdem Eren’e plaket takdim etti.

NEVŞEHİR POLİS GÜCÜ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ POLİS GÜCÜ 3. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ OLDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.