Tuşba İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasına Kavuştu

Tuşba İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasına Kavuştu
Van merkez Tuşba İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasına kavuştu.Sanayi Polis Merkezi Amirliğinde görev yapmakta iken inşaatı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü yapımı tamamlanarak İl Afet ve Acil...

Van merkez Tuşba İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasına kavuştu.

Sanayi Polis Merkezi Amirliğinde görev yapmakta iken inşaatı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü yapımı tamamlanarak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü karşısındaki yeni ve modern binasına kavuştu. Kaymakam Musa Sarı, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara, İlçe Malmüdürü Muğdat Enterili, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü M. Salih Şirazi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Beyüzümü Mahallesi Muhtarı Ramazan Eralmaç ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, Kaymakam Musa Sarı, “Yapımı henüz tamamlanmadığından bir süre İl Emniyet Müdürlüğü pasaport, silah ruhsatı, güvenlik şube gibi bazı şubeler ile birlikte hizmet verecek olan İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni ve modern binasında halkımıza daha iyi hizmet sunacaktır” dedi.

Sanayi Polis Merkez Amirliği’ninde görevine devam edeceğini belirten Kaymakam Sarı, hızlı bir şekilde hizmet binasına kavuşan İlçe Emniyet Müdürlüğü için destek ve katkılarından dolayı İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Valiliğe ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerine ilçe adına şükranlarını sunduğunu ifade etti.

VAN MERKEZ TUŞBA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YENİ HİZMET BİNASINA KAVUŞTU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.