Tütüncü’den Okul Müjdesi

Tütüncü’den Okul Müjdesi
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet değerlendirme toplantısı yaptığı Gazi, Fevzi Çakmak, Habibler, Varsak Karşıyaka, Varsak Menderes, Varsak Esentepe, Altıayak, Demirel, Şelale, Zeytinlik ve Ayanoğlu mahalle muhtarlarına müjde üzerine müjde verdi

- Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet değerlendirme toplantısı yaptığı Gazi, Fevzi Çakmak, Habibler, Varsak Karşıyaka, Varsak Menderes, Varsak Esentepe, Altıayak, Demirel, Şelale, Zeytinlik ve Ayanoğlu mahalle muhtarlarına müjde üzerine müjde verdi.

Başkan Tütüncü, Yeşilırmak Caddesi'nin doğu yakasında devir işlemi yapılmayan Vakıf arazilerinin devrinin alınmasıyla ilgili çalışma başlattıklarını duyururken, 2B ile ilgili mülkiyet problemi çözülen Masa Dağı bölgesindeki mahallelerle birlikte Fevzi Çakmak Mahallesi'nde plan revizyonu çalışması yapacaklarını kaydetti.

Mecliste görüşülecek olan plan çalışmasının resmiyet kazanmasının ardından Fevzi Çakmak Mahallesi'nde, üzerinde gecekondu bulunan Hazine ve Vakıf arazilerinin devrinin yapılması için çalışma başlatacaklarını aktaran Başkan Tütüncü, 2B ile alanlarıyla ilgili tapuların da önümüzdeki günlerde hak sahiplerine verileceğini belirtti. 2B probleminin ortadan kalkmasıyla birlikte kalıcı yatırımları yapmanın önünün açıldığını söyleyen Başkan Hakan Tütüncü, Fevzi Çakmak Mahallesi'ne iki okul inşa edileceğini bildirdi. Başkan Tütüncü, yapım ihaleleri gerçekleşen 24 derslikli ilkokul binasının ve 16 derslikli spor lisesinin temelinin önümüzdeki günlerde atılacağını ifade etti.

Sütçüler bölgesinde 300 yataklı devlet hastanesinin inşa edilmesini sağladıklarına değinen Başkan Tütüncü, "29 Ekim 2015'te hizmete girecek olan hastane, bölgeye ciddi bir katma değer kazandıracak" diye konuştu. Geçtiğimiz dönem bölgede rekor düzeyde yeni yol, asfaltlama, kaldırım ve yeşil alan çalışması gerçekleştirdiklerinin de altını çizen Başkan Tütüncü, aile sağlığı merkezi ihtiyacını karşıladıkları Varsak Karşıyaka Mahallesi'ne, İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile ağız ve diş sağlığı merkezi kazandıracaklarını belirtti. Varsaklıların imarlı parsellerin tarım alanına dönüştürülmesi probleminin çözümü ve kat artışı talebiyle ilgili de Büyükşehir Belediyesi ile çalışma başlattıklarını söyleyen Başkan Tütüncü, Varsak'ta Düden'i, kent parkı olarak Antalya'ya armağan edeceklerini de muhtarlara iletti.

Toplantıya, Kepez Belediye Meclis Üyesi Serhat Demir ve Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş de katıldı. Toplantıda Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Musa Öncü, Gazi Mahalle Muhtarı Mehmet Orbay, Habibler Mahalle Muhtarı Ali Kundakçı, Varsak Karşıyaka Mahalle Muhtarı Halil Yarbaş, Varsak Menderes Mahalle Muhtarı Durmuş Mülat, Varsak Esentepe Mahalle Muhtarı Nasuh Kula, Altıayak Mahalle Muhtarı İsmail Şanlı, Zeytinlik Mahalle Muhtarı Süleyman Aksu, Şelale Mahalle Muhtarı Hüseyin Kahraman, Demirel Mahalle Muhtarı Mehmet Arslan ve Ayanoğlu Mahalle Muhtarı Ahmet İltemir de hazır bulundu.

TÜTÜNCÜ’DEN OKUL MÜJDESİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.