Tütüneker: "İpler Kendi Elimizde"

Tütüneker: İpler Kendi Elimizde
PTT 1. Lig’in 31. haftasında Osmanlıspor sahasında Adanaspor’u 2-0 mağlup etti. Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, “Kalan 3 maçı da kazanmak istiyoruz. İpler bizim elimizde” dedi.Osmanlıspor...

PTT 1. Lig’in 31. haftasında Osmanlıspor sahasında Adanaspor’u 2-0 mağlup etti. Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, “Kalan 3 maçı da kazanmak istiyoruz. İpler bizim elimizde” dedi.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Adanaspor’u iki farklı skorla yendikleri maçın ardından, basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Futbolcularının 3 gün önce oynanan Samsunspor maçında yüksek efor sarf ettiğini dile getiren Tütüneker, “7 günde 3 maç oynadık. Bugün, önemli olan sadece 3 puandı. Onu da aldığımız için mutluyuz. Şu an ikinciliğe oturduk. Onu da bırakmak istemiyoruz. Yarınki maçı bekleyeceğiz. Daha sonra, belki de sezonun en önemli maçına çıkacağız. Yarından sonra daha net şeyler söyleyebiliriz. Takımımı tebrik ediyorum. Son 3-4 haftadan itibaren iyi bir performans çizdiler. Tabii ki, daha iyi maçlar oynadığımızı gördük ama bu maç önemli olan 3 puandı” ifadelerini kullandı.

“İPLER KENDİ ELİMİZDE”

Kalan 3 maçı da kazandıkları taktirde ligi ikinci bitirmeyi garantileyeceklerini belirten Tütüneker, “3 maçı da alırsak ipler tabii ki kendi elimizde olacak. Ama dediğim gibi yarınki Adana Demirspor - Samsunspor maçını bekleyeceğiz. Ondan sonra daha net bir şekilde konuşuruz. Adana Demispor kazanırsa 1 puan öne geçecek. Ondan sonra final maçını bekleyeceğiz inşallah. 3 maçı da aldığımız zaman şampiyon oluyoruz. İpler kendi elimizde diyebiliriz” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.