Tuzla Belediyesi, İlçedeki Öğretmenlerin Gününü Kutladı

Tuzla Belediyesi, İlçedeki Öğretmenlerin Gününü Kutladı
Tuzla Belediyesi, Tuzla’daki 66 okulda görev yapan 2 bin 600 öğretmenin gününü aynı zamanda kutladı. Tuzla Belediyesi, öğretmenlere isme özel hazırlanan ve Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yüzde 20 indirim sağlayan Tuzla Kart, kalem ve usb kart hediy

- Tuzla Belediyesi, Tuzla’daki 66 okulda görev yapan 2 bin 600 öğretmenin gününü aynı zamanda kutladı. Tuzla Belediyesi, öğretmenlere isme özel hazırlanan ve Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yüzde 20 indirim sağlayan Tuzla Kart, kalem ve usb kart hediye etti.

Tuzla Belediyesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da tüm okullarda aynı zamanda Öğretmenler Günü kutlama programı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu ile birlikte Tuzla Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ndeki kutlamaya katıldı, öğretmenlerle birlikte günün anısına pasta kesti. Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de aynı saatte diğer okullarda öğretmenlerin gününü kutladı, Başkan Yazıcı adına hediye verdi.

“ÖĞRETMENLERİMİZ BAŞIMIZIN TACI”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bilgiye sahip toplumların oluşmasında öğretmenlerin taşıdığı role dikkat çekti. Öğretmenlerin bir insanı sarraf titizliğiyle yetiştirdiğini ve toplumun geleceğini onların şekillendirdiğini belirten Başkan Yazıcı, “Bireysel, toplumsal ve tabii ki bir medeniyet olarak herkes öğrenmeyi, bilgiyi ve bilgiyle beraber o bilgiye sahip olacak insanı yetiştirmeyi, o insanla beraber toplulukları, grupları, idareleri ortaya koyacak, milletleri geleceğe taşıyacak olan, gelecek nesillere tarihin birikimini aktarabilecek olan kişi ve kurumları oluşturabilmek lazım. Bilgiye sahip olan bir topluma ihtiyacımız var. Bu bilgiye sahip olan toplum oluşturmanın yolu öğretimden, eğitimden geçiyor ve milli değerlerle beraber iddianızın olması gerekiyor” dedi.

Başkan Yazıcı, “Neslimizin doğumundan itibaren ele alınıp işlenmesi, gerçekten bir sarraf titizliğiyle geleceğimizi emanet ettiğimiz neslimize donanımlarıyla beraber teslim edeceğimiz bir ülkemiz, devletimiz, davamız, cihanşümul olmak gibi bir tarihi misyonumuz olduğunu asla unutmadan devamlı çalışacağız. Bu bağlamda en önemli görev tabii ki öğretmenlere düşüyor. Biz de Tuzla Belediyesi olarak tarihi ve global gelişmeleri takip ederek, eğitime önem veren çalışmaları yapıyor, adımları atıyoruz. Öğretmenlerin başımızın tacı olduğunu asla unutmayacağız. Sizler için yapacağımız çalışmaların aslında gelecek için, neslimiz için olduğunu, gelecek adına önemli adımlar olduğuna inanıyoruz. Tuzla Belediyesi eğitim için tüm imkanlarımızı sunmaya devam edeceğiz. Öğretmenler Günü’nüzü kutluyor, sevgi, saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum” şeklinde konuştu.

TUZLA BELEDİYESİ, İLÇEDEKİ ÖĞRETMENLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.