U-11 Amatör Ligi’nin Tarihi Belli Oldu

U-11 Amatör Ligi’nin Tarihi Belli Oldu
Bursa’da düzenlenen yerel amatör liglerde 2014-2015 sezonunda oynanacak U-11 Ligi’nin başlangıç tarihi ve lige katılacak takımlar açıklandı.Türk futboluna bir çok genç sporcunun kazandırıldığı amatör...

Bursa’da düzenlenen yerel amatör liglerde 2014-2015 sezonunda oynanacak U-11 Ligi’nin başlangıç tarihi ve lige katılacak takımlar açıklandı.

Türk futboluna bir çok genç sporcunun kazandırıldığı amatör liglerde heyecan U-11 Ligi’nde devam edecek. Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) tarafından yapılan açıklamada U-11 Yaş Amatör Ligi’nde müsabakalar 25 Mayıs Pazartesi günü başlayacağı bildirildi. Bu kategoride mücadele etmek isteyen amatör kulüplerin 27 Nisan Pazartesi gününe kadar başvurmaları gerekiyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri oynanmak üzere hazırlanacak olan fikstürde mücadele etmek için ise şu ana kadar 74 takım başvurdu.

U-11 Yaş Amatör Ligi’nde mücadele etmek için BASKF’ye başvuran kulüpler şöyle:

"Gemlik ilçesinden, B.G Karadenizspor, Çotanakspor, Gemlik Belediyespor, Körfezspor, PFC Korayspor, Zeytinspor. İnegöl ilçesinden, İnegöl Doğanspor, İnegölspor, Kafkasspor, Karadeniz Güvenspor, Kurtuluşspor, Osmaniyespor, İsa Örenköyspor, Yenicespor, Gazipaşaspor. Mustafakemalpaşa ilçesinden, 14 Eylül Gençlik, 1923 M.K.Paşaspor, Çimenspor, Lalaşahinspor, Yalıntaş Gençlikspor. Nilüfer ilçesinden, B.Genç Saray Gençlikspor, Bursa Merinosspor, Balkanspor, Boschspor, Bursa Güvenspor, Bursaspor U-11, Erdemlispor, Fethiye İdmanyurdu, İhsaniyespor, Nilüfer Altınşehirspor, Nilüfer Elit Gençlikspor. Orhangazi ilçesinden, Asil Çelikspor, Componentaspor, Orhangazi Gençlerbirliği. Osmangazi ilçesinden, 19 Mayıs Gençlik, Altınokspor, Altınsabanspor, Atıcılarspor, Bağlarbaşıspor, Baharspor, Cihanspor, Çirişhane Gençlikspor, Demirtaşspor, Elmasbahçelerspor, Emekspor, Hamitlerspor, Hüdavendigar Dikkaldırımspor, Hürriyetspor, K.B.O.K.K.S. Başakspor, Küplüpınar Yeşildağspor, Mensucatspor, Namık Kemalspor, Panayırspor, Sırameşelerspor, Tuna Gençlikspor, Tütünspor, Ufukspor, Yeni Karamanspor, Yeşil Bursa Gençlik, Zaferspor. Yıldırım ilçesinden, Arabayatağıspor, Çelebi Mehmet Gençlik, Duaçınarıspor, Ertuğrulgazi Meskenspor, Kaplıkaya Kültürspor, Millet Mahallesispor, Samanlıspor, Şükraniyespor, Vatanspor, Yolspor. Diğer ilçelerden ise, Burgazspor, Kestel Belediyespor, Karacabey Belediyespor, Gürsu Belediyespor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.