Üç Adayın Dostlarla Gönül Buluşması

Üç Adayın Dostlarla Gönül Buluşması
Prof. Tahir Akgemci, Yusuf Temizkan ve Av. Neslihan Koca Nergiz, iftar sofrasında dostlarıyla bir araya geldiler.

Prof. Tahir Akgemci, Yusuf Temizkan ve Av. Neslihan Koca Nergiz, iftar sofrasında dostlarıyla bir araya geldiler.

Konya Selçuk Üniversitesi’nde Rektör Yardımcılığı görevinden ayrılarak 30 Mart Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Tahir Akgemci, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Ziraat Mühendisi Yusuf Temizkan ve Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, birlikte düzenledikleri iftar programında dostlarıyla bir araya geldiler.

Arsan Center’da düzenlenen iftar programına katılımın olağanüstü yoğun olması, birlikteliğin seçimden seçime değil, her zaman olduğu mesajını verdi.

Dualar eşliğinde yapılan iftarın ardından, ilk olarak misafirlere selamlama konuşması yapan Av. Neslihan Koca Nergiz, Ak Parti’nin kendisine oy vermeyen herkese zulüm içerisinde olduğunu söyledi.

Nergiz, cumhurbaşkanlığı seçimine de değinerek, Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Türkiye için en iyi aday olduğunu söyledi ve destek çağrısında bulundu.

dsc_0125.jpg

TEMİZKAN; BİZ KAYBETMEDİK

Daha sonra Yusuf Temizkan, yaptığı konuşmasında, böylesine mübarek bir ayda dostlarla bir araya gelmenin mutluğunu yaşadığı ifade ederek; “Mutluğumuzu buruk yaşıyoruz. Müslüman ülkelerde, Türkmenli Kerkük’te, Musul’da maalesef canlarımız gidiyor. Yüce Rabbim İnşallah onlara zülüm edenlere cezalarını verecek. Dualarımız soydaşlarımız için.

Çok değerli dostlar, tekrar sizlerle burada olmak bizleri çok heyecanlandırdı. Bizler 30 Mart’a kadar sizlerle omuz omuza şehrimiz için mücadele ettik. Kısmet olmadı. Ama biz kaybetmedik. Bizler binlerce, on binlerce dost kazandık. Dostluğumuz bir ömür daim olacak. İftarımıza olan ilginiz de bunun göstergesidir.

Şunu da belirtmek isterim ki; bizim memleketimize hizmet aşkımız hiç bitmez her zaman hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

dsc_0157.jpg

AKGEMCİ; GÖLÜLLERİ FETHETTİK

Kürsüye çıkmasıyla birlikte alkış yağmuruna tutulan Prof. Dr. Tahir Akgemci ise; “Sevgili dostlarım, yol arkadaşlarım, sizleri çok özledim. Sizlerle bir araya gelmeyi bu mübarek günde bir fırsat bildik. Görüyorum ki sizlerde bizleri özlemişsiniz” diye başladığı coşkulu konuşmasına, en büyük kazancın gönül kazanmak olduğunu ifade ederek; “İşte biz bunu başardık. Aramızda çok güçlü bir gönül bağı var” dedi.

Seçim boyunca onurlu bir şekilde mücadele verdiklerini söyleyen Akgemci, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Sizler seçim çalışmalarımız boyunca, gece gündüz, yağmur çamur demeden, köy köy, belde belde bizimle çalıştınız. Onurlu bir şekilde mücadele verdiniz.

Metropol ilçe adaylarımızla birlikte, bu onurlu mücadelede bize omuz veren, siz kıymetli yol arkadaşlarımızla Ramazan Aynının güzelliğini de paylaşalım ve şükranlarımızı bir kez daha sunalım istedik. Sizler de her zaman olduğu gibi yine bizleri yalnız bırakmadınız, yanımızda oldunuz. Allah hepinizden razı olsun. Binlerce kez teşekkür ediyorum” dedi.

Akgemci, Dünyanın çeşitli yerlerinde Müslümanlara zülüm edenleri de lanetleyerek; “Bu mübarek günde Müslüman kardeşlerimiz, soydaşlarımız, Doğu Türkistan’da, Musul’da, Kerkük’te, Suriye’de, Gazze’de zulüm görüyorlar. Hepimizin duası hiç ayrım yapmadan bir Hilal’in altında olanlara. İnşallah bu zulümler bir an önce biter. Allah zalimlerin cezasını bir an önce verir. Burada yaptığımız dualar, bu mübarek günler ve iştirak edeceğimiz Bayram zulüm gören soydaşlarımızın ve Müslüman kardeşlerimizin huzura erişine vesile olsun” dedi.

dsc_0120-001.jpg

DESTAN BÖYLE YAZILIR

Gönülleri fethederek destan yazdıklarını söyleyen Akgemci; “Sizlerle yorucu ama bir o kadar da güzel bir seçim süreci yaşadık. Bizler iddialı bir şekilde sahaya çıktık. Elimiz doluydu.  Hepimiz  “Belediyecilikte destan yazacağız” sloganı ile gerçekçi projelerle halkımızın huzuruna çıktık.

Bu şehri hep birlikte yönetmeyi, marka şehir yapmayı hedeflemiştik.  Ama nasip değilmiş. Ancak başka bir destan yazdık ve alnı açık başı dik bir şekilde herkesin gönlünü kazandık. İşte esas olan budur. Makamlar gelip geçicidir. Bizler gönüllere girdik. Destan böyle yazılır.

Rahmetli Aliye İzzet Begoviç’in çok sevdiğim bir sözü var.  Diyor ki; “Kurtuluş savaşları hiçbir zaman kaybedilmez.” Bizler de kaybetmedik. Sizler de bu savaşın kahramanlarısınız. 31 Mart sabahı mutlu uyanacağız dedik, İnanın ben mutlu uyandım. Çünkü biz kahramanca haysiyetli bir şekilde mücadele verdik. Elbette memleketimize, ülkemize hizmetlerimiz devam edecek. Çünkü bizim sevdamız Kahramanmaraş, sevdamız Türkiye.

Hepinize tekrar sonsuz teşekkürler ediyorum: bu birlikteliğimiz her zaman devam edecek.  Sağ olun var olun ” dedi.

Konuşmaların ardında, tek tek masalar dolaşılarak, misafirlerle sohbet edilip hasret giderildi.

KİMLER KATILDI

Alana misafirlerin sığmadığı ve ikinci bir mekânın ayarlandığı iftar programına MHP eski İl ve Merkez İlçe Başkanları, MHP Belediye Meclis Üyeleri, İlçe belediye Başkan Adayları, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

dsc_0085.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.