Uçak Seferleri 29 Mart’ta Başlıyor

Uçak Seferleri 29 Mart’ta Başlıyor
THY Kahramanmaraş – İstanbul seferini günlük ikiye çıkararak ilk seferini ise önümüzdeki Pazar günü Sabah saat 06 15 de İstanbul dan Kahramanmaraş’a yaparak başlatıyor.

THY Kahramanmaraş – İstanbul seferini günlük ikiye çıkararak ilk seferini ise önümüzdeki Pazar günü Sabah saat 06 15 de İstanbul dan Kahramanmaraş’a yaparak başlatıyor.

Türk Hava Yolları ile Kahramanmaraş’tan İstanbul’a oradan yurt dışına gitmenin artık çok kolay olduğunu haftanın her günü

İstanbul – Kahramanmaraş: 06 15

İstanbul – Kahramanmaraş: 20 30

Kahramanmaraş’tan İstanbul sabah saat: 08 30

Kahramanmaraş’tan İstanbul akşam: 22 55 de olduğunu ifade eden Güzelbulut Turizm yönetim kurulu başkanı Mehmet Güzelbulut: “THY bu seferi çok güzel bir sefer buna destek olmamız gerek, bilet satışları zayıf oysa görüyorum, Gaziantep ve Adana’dan uçak bileti alanlar var, kendi ilimizdeki uçak seferine sahip çıkmamız gerekiyor, biraz destek,” dedi.

 Kahramanmaraş uçağının: dünyanın bir çok yerine giden uçak’a bağlantı verdiğini, Almanya’dan binen bir kişinin İstanbul Aktarmalı Kahramanmaraş’a geldiği gibi, Kahramanmaraş’tan çantalarını gideceği yabancı ülke bagajına veren bir kişinin de gitti ülkede çantalarını aldığını çok güzel bağlantı verdiğini ifade eden Güzelbulut:“ Belki İstanbul’a bir akraba ziyareti olur, belki Sirkecide bir balık ekmek yemek olur, veya iş için gidile bilir ama sabah İstanbul’a giderek akşam geri dönüş yapılarak THY yollarına destek olunmalıdır,” dedi.

 Kahramanmaraş Ankara hafta da 4 gün, Pegasus İstanbul Sabiha Gökçen’e haftada üç gün seferinin devam ettiğini, Ancak Sabiha Gökçen’e de Pegasus günlük sefer yapması gerektiğini altını çizen Güzelbulut: “ Ankara Kahramanmaraş İzmir seferleri konmalı, Ankara günlük olmalı Kahramanmaraş’ta potansiyel var ancak, doluluk oranın oturması zaman alacak, biraz destek olmamız gerekiyor.

Sivil toplum kuruluşları, Belediyelerimiz THY uçuşlarına bir iki ay süre ile destek verilerse yerine oturur. Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz,” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.