Uçar: “Oynadığımız Oyunla Ve Girdiğimiz Gol Pozisyonlarıyla Maçı Hak Ettiğimizi Düşünüyorum”

Uçar: “Oynadığımız Oyunla Ve Girdiğimiz Gol Pozisyonlarıyla Maçı Hak Ettiğimizi Düşünüyorum”
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Feyyaz Uçar, 1-0’lık galibiyetle biten Centone Karagümrük maçının ardından, “Çocuklar iyi mücadele ediyorlar. İyi oynadığımızı düşünü...

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Feyyaz Uçar, 1-0’lık galibiyetle biten Centone Karagümrük maçının ardından, “Çocuklar iyi mücadele ediyorlar. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Oyuna hükmeden taraf bizdik. Oynadığımız oyunla ve girdiğimiz gol pozisyonlarıyla maçı hak ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

Deneyimli teknik adam, önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, "Bizim için çok önemli bir galibiyet. Bu sezon İstanbul’da ilk defa galibiyet aldık. Daha da önemlisi ligdeki durumumuzu koruduk. Son haftalara puan durumuyla avantajlı girmek istiyoruz. Şimdi içeride Pendik maçımız var. Zorlu bir maç olacak. İyi gidiyoruz. Bugün de Karagümrük’ü yendik. Çocuklar iyi mücadele ediyorlar. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Oyuna hükmeden taraf bizdik. Oynadığımız oyunla ve girdiğimiz gol pozisyonlarıyla maçı hak ettiğimizi düşünüyorum. İnşallah bu şekilde devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.