Uedaş Lodos Sebebiyle Kriz Masası Oluşturdu

Uedaş Lodos Sebebiyle Kriz Masası Oluşturdu
Bursa’da etkili olan şiddetli lodos sebebiyle UEDAŞ’ta kriz masası oluşturuldu. 52 personelin çalıştığı UEDAŞ'ta çağrı merkezine bir günde 40 bin ihbar yapıldı.

- Bursa’da etkili olan şiddetli lodos sebebiyle UEDAŞ’ta kriz masası oluşturuldu. 52 personelin çalıştığı UEDAŞ'ta çağrı merkezine bir günde 40 bin ihbar yapıldı.

Marmara Bölgesi’ni etkisi altına alan şiddetli lodos Bursa’da etkili olurken, UEDAŞ’ta kriz masası oluşturuldu. Tüm izinlerin iptal edildiği UEDAŞ’ta 52 personelin çalıştığı çağrı merkezine normal günde bin 500 ihbar gelirken, 24 saatte 40 bin elektrik arıza ihbarı yapıldı.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, yaptığı açıklamada, yoğun bir lodos fırtınası yaşadıklarını dile getirerek, “Aldığımız bilgiye göre 1960 yılında buyana ilk defa saatte hızı 110 kilometreyi aşan lodos meydana geldi. Kırsal kesim ve şehir merkezinde açık şebekelerde maalesef birçok arızamız oldu. Günde bin 500 olan çağrı miktarı 40 bine çıktı. Arkadaşlar gece gündüz koşturup, çalışıyorlar. Sabaha kadar çalışıyorlar. Çatılar uçuyor, ağaçlar devriliyor. Rüzgarın da etkisiyle birçok sıkıntı yaşıyoruz"dedi.

“HEMŞEHRİLERİMİZDEN SABIR BEKLİYORUZ”

Bu gece de lodosun etkili olacağını ifade eden İslamoğlu, “Servisler konusunda ağırlığımızı yarından itibaren vereceğiz. İzinleri iptal ettik. Elektrik olmazsa olmaz. Çünkü herkesin bir işi var, tarımda, sanayide, işyerinde, evde. Dolayısıyla elektriği kullanmak zorundayız. Sadece Bursa değil, Çanakkale, Balıkesir ve Yalova’da da sıkıntı yaşandı. Bölge maalesef bu etkinin altında kaldı. Hemşehrilerimizden sabır bekliyoruz. Allah hepimize kolaylık versin” diye konuştu.

UEDAŞ LODOS SEBEBİYLE KRİZ MASASI OLUŞTURDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.