Uğur Dilipak "Milletimizin emrindeyiz"

Uğur Dilipak Milletimizin emrindeyiz
Ak Parti listesinden 5.sıra Milletvekili adayı olan Mehmet Uğur Dilipak ilçe ve mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor

7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde Ak Parti listesinden Kahramanmaraş Milletvekili adayı olan kamuoyunun yakından tanıdığı Mehmet Uğur Dilipak, ilçe ve mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor.

7 Nisan 2015 tarihinde listelerin belli olmasının hemen ardından ilçelere ve Teşkilatlara teşekkür gezisi yapan Mehmet Uğur Dilipak, seçim çalışmaları için teşkilatın start vermesiyle birlikte de ilçe ve mahalle gezilerini hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Neredeyse her gün 5 yada 6 mahallede ziyaretler yapan Dilipak bu güne kadar 70'den fazla mahalleyi ziyaret ederek bir rekor kırdı.

Seçim çalışmalarıyla ilgili maraş gündemin sorularını cevaplandıran Mehmet Uğur Dilipak; Kahramanmaraş'ın sorunlarını teşkilattaki yaptığım görevler nedeniyle biliyorum. Kahramanmaraş'ta adım atmadığım yer bu güne kadar neredeyse kalmadı. Allah bize bir imkan verdi. Seçim sürecinde Kahramanmaraş'ın dört bir yanını gezmek ve sıkılmadık el ziyaret edilmemiş mahalle kalmasın istiyorum. Milletvekili seçildiğimde bu değerli hemşehrilerime en iyi hizmetin gelmesi için elimden gelen mücadeleyi yapacağım. Bu aziz milletimizin emrindeyim dedi.

Mehmet Uğur Dilipak önümüzdeki haftadan itibaren Dulkadiroğlu ilçe ve mahallelerinde seçim çalışmasını yürütecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.