Ulaştırma Bakanı Elvan Geliyor

Ulaştırma Bakanı Elvan Geliyor
Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan 17 Eylül Çarşamba günü Kahramanmaraş’a gelerek “ulaştırma Çalıştayı” düzenleyecek.

Kahramanmaraş’a hızlı tren ile ilgili son günlerde yapılan tartışmalar ve açıklamalara birkaç gün önce TBMM Ak Parti Grup Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın yaptığı açıklama ile son nokta konulurken, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan 17 Eylül 2014 Çarşamba günü Kahramanmaraş’a gelerek Ulaştırma Çalıştayı düzenleyecek.

Edinilen bilgilere göre, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Kahramanmaraş’ın ulaşım durumu, karayolları ve Hava alanı ile ilgili bilgiler ve açıklamalar yapması beklenirken, hızlı tren ile ilgili de daha teknik detaylar ve hizmete gireceği tarih ile ilgili açıklamalar yapması tahmin ediliyor.

Bilindiği gibi daha eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Kahramanmaraş’a gelerek, Göksun Tünellerinin temel atma törenine katılmış, Kahramanmaraş- Göksun yolunun en geç 2014 yılı Temmuz ayında hizmete açılması sözünü vermişti.

Şu anki Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’ın Kahramanmaraş ziyaretinde Göksun yolu ile ilgili de bilgi vermesi ve Tekir ile Göksun yolunun bu yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete gireceğinin müjdesini vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.