Ülkemiz Renklilikleri İle Güzeldir

Ülkemiz Renklilikleri İle Güzeldir
25. Dönem Kahramanmaraş Milletvekilliği Aday Adaylığı çalışmaları kapsamında Mutlu KAYA Kafkas Kültür Derneği Başkanı Lisan ALKIŞ ve dernek üyelerine ziyaret düzenlenmiştir.

25. Dönem Kahramanmaraş Milletvekilliği Aday Adaylığı çalışmaları kapsamında Mutlu KAYA Kafkas Kültür Derneği Başkanı Lisan ALKIŞ ve dernek üyelerine ziyaret düzenlenmiştir. Burada konuşan Mutlu KAYA Derneklerin nasıl zor şartlarda faaliyetlerine devam ettiklerini bildiklerini belirterek Derneğe emeği geçen önceki başkanlarımıza ve Lisan ALKIŞ Başkanımıza teşekkür ediyoruz demiştir. Kafkas Kültür Derneğinin örf ve adetlerimize bağlı olarak faaliyetlerine devam ettiğini belirterek bizleri kabul etmelerinden duyduğu memnuniyeti belirten Mutlu KAYA bizler burada kendi evimizde gibi hissettiren başkanımıza ve üyelere teşekkür etmiştir.

KAYA: ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ TOPLUMUN EN FEDAKAR VE CEFAKAR İNSANLARIDIR

Türkiye Harp Malülü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden Mutlu KAYA Başkan Yunus KARAMAN ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etmiştir. Gazilerimizin ve Şehitlerimizin bu memleketimizin savunmasında canı pahasına mücadele veren güzide insanlar olduğunu belirten KAYA dernek olarak bu onurlu hizmetleri vermeye devam eden başkan ve yönetim kurulu üyelerini tabrik etmiştir. Aday olalım olmayalım her zaman sizlerin hizmetlerinde olduklarını belirten KAYA bu kutlu yolda verdikleri hizmetlerden dolayı başarılar dilemiştir. Dernek Başkanı Yunus KARAMAN’da memleketimizin yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Mutlu KAYA’ya bu yolda başarılar dilemiştir.

dsc_0494.jpg

DAHA BİR DÜNYA İÇİN KADINA ŞİDDETE SON

8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından organize edilen Ülkemizde Kadına şiddet olaylarına dikkat çekmek ve çalışanlarının %60 ını bayanların oluşturduğu sağlık sektöründe olumsuz şiddet olaylarına dikkat çekmek amacıyla 6 Mart 2015 Cuma günü Ulu cami önünden Müftülük meydanına kadar düzenlenen yürüyüşe katılan Mutlu KAYA Memur Sen Genel Başkan Yardımcılığı dönemimizde sık olarak düzenlediğimiz sempozyum, toplantı ve eylemlerle destek olduğumuz Kadına şiddete hayır programları ile toplumda farkındalık çalışmalarına her zaman destek veririz vermeye de devam ederiz demiştir. Sağlık çalışanlarına ve Kadına karşı şiddeti önleme adına Toplumda eğitimleri desteklemek ve  farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan yürüyüşte Sağlık çalışanlarımıza ve kadına yönelik şiddetin azaltılması amacıyla bir çok kanun ve yönetmelik çıkarılmasına karşın kadına karşı şiddetin azalmadığını belirten KAYA bunun önlenmesi adına toplumsal olarak eğitimin farkındalığın yükseltilmesi adına kamu kurum ve kuruluşlarının Sivil Toplum Örgütlerinin ve Siyasi iradelerin en üst düzeyde çalışmalarını yapması gereklidir demiştir.  

dsc_0416.jpgdsc_0326.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.