Ülker’den Meyve Suyu Hamlesi

Ülker’den Meyve Suyu Hamlesi
Yıldız Holding, Eckes-Granini Group ve Eckes-Granini Internationalın Yıldız Granini Meyve Suyu’ndaki hisselerini devralacak.Rekabet Kurumu’nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Ülker’in çatı ş...

Yıldız Holding, Eckes-Granini Group ve Eckes-Granini Internationalın Yıldız Granini Meyve Suyu’ndaki hisselerini devralacak.

Rekabet Kurumu’nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Ülker’in çatı şirketi Yıldız Holding, Eckes-Granini Group Gmbh ve Eckes-Granini International Gmbh’nin Yıldız Granini Meyve Suyu’nda sahip olduğu tüm hisseleri devralmak için Rekabet Kurulu’na başvurdu.

Rekabet Kurumu’na yapılan başka bir başvuru ile ise Ülker Golf markası ile faaliyet gösteren Natura Gıda’da Orhan Özokur’un sahip olduğu payların tamamının Ice Cream Investments (ICI) tarafından devralınacağı duyuruldu. Rekabet Kurumu internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bildirime konu işlem, Orhan Özekur’un Natura Gıda Sanayi ve Tıcaret Anonim Şirketi’nin (Şirket) sermayesinde sahip olduğu payların tamamının Ice Cream Investment B.V. (ICI) tarafından devralınması olup, İşlem neticesinde Şirket’te bir kontrol değişikliği meydana gelecek ve Şirket ICI’nın tam kontrolüne geçecektir."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.