“Ülkeyi Bir Girdaba Sokmak İstediler”

“Ülkeyi Bir Girdaba Sokmak İstediler”
Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, AK Parti ilçe Başkanlığı önünde ‘Demokrasi Nöbeti’tutan vatandaşlarla bir araya geldi.

Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, AK Parti ilçe Başkanlığı önünde ‘Demokrasi Nöbeti’tutan vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Küçük, ülkenin bir girdaba sokulmak istendiğini belirterek, bu duruma milletin izin vermediği söyledi.

Elbistan Belediyesi, darbe girişimine karşı meydanlarda ‘demokrasi nöbeti’ tutan vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Durmuş Küçük,  AK Parti ilçe Başkanlığı önünü   hınca hınç dolduran vatandaşlarla birlikte sabahın erken saatlerine kadar nöbet tutarken, sosyal Belediyecilik anlayışı ile vatandaşlara çeşitli ikramlarda.

15 Temmuz 2016 Cuma günü Fethullahçı Terör Örgütü tarafından yapılan darbe girişimine karşı yurt genelinde olduğu gibi Elbistan İlçesinde vatandaşlar ‘Demokrasi Nöbeti’ tutuyor. Belediye Başkanı Durmuş Küçük  ‘Demokrasi Nöbeti’ tutan vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşlara hitap etti. Başkan Küçük, Fethullahçı Terör Örgütü tarafından darbe yapılmak suretiyle ülkenin bir girdaba sokulmak istendiğine dikkat çekerek, “15 Temmuz’da ülkeyi bir girdaba sokmak istediler. Ama halkımız buna dur dedi. Artık eskisi gibi sizler elinizi, kolunuzu sallayarak gidemeyeceksiniz. Şapkasını alıp gidecek adam da yoktur. Dimdik duran bir Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var Değerli hemşerilerim bizler devletimizin başında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın akşam da olduğu gibi yine yanında olduğumuzu belirtmek için buradayız. bizler demokrasi ile geldik. Bizim tavrımız Sayın Cumhurbaşkanımızdan yana, hükümetimizin başı olan Sayın Başbakanımızdan yana, demokrasimizden yana, milletimizden yana olduğunu ifade eden Başkan Küçük darbe teşebbüsü önleyen başta emniyet mensuplarımıza ve ordumuz içerisindeki aklıselim güvenlik görevlilerimize de teşekkür ediyorum. Şehit olan tüm vatandaşlarımıza da Allah’ta rahmet diliyorum” dedi.

1-20160727165137.jpg

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bu yana birçok darbe yaşadığını ama hiçbirinde meclisimizin ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nın bombalanmadığını söyleyen Başkan Küçük ’’ Ülkemizin en güzide kurumu olan kahraman ordumuzun içinden çıkan birtakım vatan hainleri bir darbe girişiminde bulundu. Aslında darbeden ziyade Türkiye’de bir iç karışıklık çıkartmaktı hedefleri. Türkiye’yi aynı Suriye ve Irak gibi kaosa sürükleyerek bu milleti birbirine düşürüp birbirine kırdırmayı hedeflediler. Türk milleti bu oyuna gelmedi. Türk milleti darbe girişimini darbeyle geri püskürttü. Bu da Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk oldu. Bu darbeyi başarısız kılan en büyük sebep bu milletin sokaklara çıkmasıydı. Milletimiz dediler ki ’bizim tankımızı sen bize doğrultamazsın, bizim uçağımızdan bize bomba atamazsın’ canı pahasına milletimiz bunların önüne geçti. Darbeyi darbeyle son buldurdu. Bu bakımdan biz bu millete ne yapsak az’’  girişiminin bir amacının da cumhur resimiz olduğunu ama bu meydanları boş bırakmayarak vatanımıza ve cumhur reisimize sahip çıktığımızı söyledi. Başkan Küçük ’’ Bu vatan Türk halkının vatanı, biz bu vatan için çok bedel ödedik, ödemeye de devam edeceğiz. Bu ülkenin yönetimi yabancı güçlerin maşası olanların eline asla ve asla geçmeyecek. Üç beş çapulcuya pabuç bırakmayacağız. Hangi partiden veya hangi görüşten olursa olsun milletin iradesine, vatanına sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum ’’dedi.

2-20160727165137.jpg

Başkan Küçük toplan binlerce vatandaşa şunları ifade etti Bizler yüce bir Türk devletinin çatısı altında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde içerde ve dışarda ilelebet kıyamete kadar kimse yıkamaz. Bu gün burada bu olaya bir parti meselesi olarak bakmadan hep birlikte omuz omuza vereceğiz. Tekrar hepinizden tek tek Allah razı olsun. Sizler kendinize yakışanı yaptınız" dedi.

33-050.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.