Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanı Resul Köprülü;

Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanı Resul Köprülü;
Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanı Resul Köprülü, son günlerde yaşanan terör olaylarına dikkat çekerek, “Sorumluluk sahipleri bedel ödeyecektir” dedi.Köprülü, son zamanlarda yaşanan terör olaylarının...

Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanı Resul Köprülü, son günlerde yaşanan terör olaylarına dikkat çekerek, “Sorumluluk sahipleri bedel ödeyecektir” dedi.

Köprülü, son zamanlarda yaşanan terör olaylarının ardından verilen bir çok şehidin verildiğini ifade ederek, “Türk milletinin başına gelen asrın en büyük felaketi olan, şahsiyet bugünkü manzaranın mimarı olmaktan gururlu mudur” diye konuştu.

Köprülü, şunları kaydetti: “Şehit haberinin gelmediği, anaların ağlamadığı bir güne milletçe hasretiz. Bölücüler bir örümcek gibi her yanı zehirli ağlarıyla örerken, güvenlik güçlerinin hareket alanları kısıtlanıyor, görevini yerine getirenlere soruşturma açılıyor. Türk milletinin başına gelen en büyük felaket olan, ruh hastası kişilik ise pişkince siyasi hesaplar yapmaktan, kendi nefsini tatmin etmeye çalışmaktan geri durmuyor. Bu yaşananlar tek tek not edilmektedir. Hesap günü geldiğinde elbet sorumluluk sahipleri bedel ödeyecektir”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.