Ülkü Ocakları’ndan Birlik Gecesi

Ülkü Ocakları’ndan Birlik Gecesi
Elbistan Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “Ülküde Birlik” açık hava halk konserine çok sayıda vatandaş katıldı.

  Elbistan Ülkü Ocakları teşkilat binası önünde düzenlenen konserde Aşık Devai, Ozan Manas ve Ali Kınık sevilen parçaları ile kendilerini dinlemeye gelenleri coşturdular.

  Düzenlenen “Ülküde birlik” konserine MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Kaplan, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Muzaffer Karaca, MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Sefa Dal, Göksun Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kayış, Pazarcık Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Şahin,  Andırın Ülkü Ocakları Başkanı Galip Öksüz, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye gelen Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, programın açılış konuşmasını yaptı.

  Başkan Kılınç, yaptığı açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

  “Hak ile batılın savaşında Hakk’ın safında yer alma gayreti gösteren Türk-İslam Ülküsü davasının aziz mücahitleri, şarkılarımızla, türkülerimizle Hakk’ı zikredeceğimiz bu özel günde burada toplanmaktan dolayı mesuduz. Buraya gelerek bizleri onurlandırdığınız için her birinize teşekkürü borç biliyoruz.”

  Açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Kaplan, Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç’a çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

  Konser öncesinde kürsüye gelen MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ise, yaptığı konuşmada, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimlerine vurgu yaparak, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için partililerden destek istedi.

  Konuşmaların ardından sahneye ilk olarak gelen Aşık Devai, söylediği türkülerle vatandaşları coşturdu. Aşık Devai’nin ardından sahneye çıkan Ozan Manas ise seslendirdiği eserleri ile izleyenlerden bol bol alkış aldı.

  Ozan Manas’ın seslendirdiği eserlerin ardından sahneye, 30 Mart yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Başkan Adayı olan Abdullah Paksoy geldi. Partililer tarafından büyük bir tezahürat ve alkışlarla karşılanan Abdullah Paksoy, 30 Mart yerel seçimlerinde kendisine destek olan partililere ve vatandaşlara teşekkür etti.

  Ozan Manas’ın seslendirdiği eserlerin ardından Elbistan Ülkü Ocakları tarafından hazırlatılan tahta oyma el işi tablo, açık artıma ile satışa çıkarıldı. Tahta oyma el işi için yapılan açık artırmayı Halit Bölükbaşı kazandı.

  Ülküde Birlik konserinde sahneye son olarak gelen Ali Kınık, sevilen eserlerini seslendirdiği konserde izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

653-087.jpg655-475.jpg654-253.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.