Ülkücüler Yağmur Altında Dua Etti

Ülkücüler Yağmur Altında Dua Etti
Hakkari Yüksekova’da saldırı sonucu şehit olan bir Uzman Çavuş ve iki jandarma Eri için Giresun’da yağmur altında dua edildi.Dün akşam saatlerinde Giresun Atatürk meydanında toplanan ülkücü gençler, y...

Hakkari Yüksekova’da saldırı sonucu şehit olan bir Uzman Çavuş ve iki jandarma Eri için Giresun’da yağmur altında dua edildi.

Dün akşam saatlerinde Giresun Atatürk meydanında toplanan ülkücü gençler, yağan yağmura rağmen açılan büyük Türk bayrağı altında okunan Kur’an-ı kerimi dinlediler dua ettiler.

Giresun Ülkü Ocakları Başkanı Ertuğrul Konal yaptığı açıklamada, “Bizim 3 kardeşimiz şehit olmuştu. Onları unutmadığımızı göstermek için burada Kur’an-ı Kerim okuduk. Üzüntümüz var. Türk devletinin içinde 3 Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu arkadaşımız, yol orasında, sokak ortasında şehit ediliyor. Bu, bu gün onların başına geldi, yarın benim başıma, senin başına gelir. Ülke kardeş kavgasına sokulmak isteniyor. Bunun bilincindeyiz."

Ülkemizde bir çatışma ortamı oluşturulmaya çalışıldığını anlatan Konal, şunları söyledi: "Biz bu oyunlara izin verip sokağa çıkacak değiliz. Çünkü onlar muhatabımız değil. Ancak biz sokaklara bu gün çıkmıyoruz ama yarın görev düştüğünde çıkarız. Giresunluyuz. Hiç kurtuluş görmemiş memleketin evlatlarıyız. Buna rağmen iki alay çıkarıp savaşmışız. Bu gün bir alay daha çıkarıp rahatlıkla Hakkari’ye, Şırnak’a gidebiliriz. Türk milleti her zaman nerede duracağını, ne yapacağını iyi bilir.”

Yaklaşık 1 saat alanda dualar okundu, grup atılan tekbirlerin ardından olaysız dağıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.