Uludağ’da Can Pazarı: 15 Yaralı

Uludağ’da Can Pazarı: 15 Yaralı
Uludağ gezisinden dönen bir midibüsün frenlerinin patlaması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 15 kişi hastanelere sevk edildi. Yaralıların içinde Orhaneli Belediye Başkan Yardımcısı Salim Aktürk’ü...

Uludağ gezisinden dönen bir midibüsün frenlerinin patlaması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 15 kişi hastanelere sevk edildi. Yaralıların içinde Orhaneli Belediye Başkan Yardımcısı Salim Aktürk’ün de olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 16:30 sıralarında İnkaya-Doburca arasında yeni açılan Uludağ yolunda meydana geldi. Orhaneli Belediyesi’ne ait Mesut Alba (36) yönetimindeki 16 N 7888 plakalı midibüsle günübirlik Uludağ’a gezmeye giden vatandaşların aracı dönüş yolunda kaza yaptı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Çekirge Devlet Hastanesi ve Bursa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazada 15 kişinin yaralandığı bildirilirken, yaralılardan E.M.(35), M.Y.(70), M.Y.(10), A.A.(64), A.T.(61), G.E.(24), E.A.,E.A.(23), M.A.(40) ve ismi alınamayan bir bebek Çekirge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazada yaralanan 5 kişi de Bursa Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

BAŞKAN YARDIMCISI DA YARALANDI

Öte yandan geziyi organize eden Orhaneli Belediye Başkan Yardımcısı Salim Aktürk de kazada hafif şekilde yaralandı. Aktürk’ün Bursa Devlet Hastanesi’nde tedavisi sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.