Uludağ’da Kaçak Yapılar Yıkılıyor

Uludağ’da Kaçak Yapılar Yıkılıyor
Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerindeki kaçak yapıları bir bir yıkıyor. Yapı Kontrol Bürosu ekipleri tarafından Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen bina yerle bir edildi. Kaçak yapıla...

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerindeki kaçak yapıları bir bir yıkıyor. Yapı Kontrol Bürosu ekipleri tarafından Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen bina yerle bir edildi.

Kaçak yapılaşma konusunda sürdürdüğü kararlı mücadele ile Türkiye’ye örnek olan Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde kaçak yapılaşmaya geçit vermiyor. Geçtiğimiz günlerde Kirazlı Mahallesi’nde ormanlık alanda yapılmış iki kaçak binayı yıkan Osmangazi Belediyesi ekipleri, son olarak Yiğitali Mahallesi’ndeki bir kaçak evi daha yerle bir etti. İş makinesi ile yapılan yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye’nin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan Uludağ’ın kaçak yapılaşma ile kirletilmesine izin vermeyeceklerini belirterek, “Türkiye’nin en büyük kış ve doğa sporları merkezi olan Uludağ’ın doğal güzelliklerinin kaçak yapılaşma ile yok olmasına fırsat vermeyeceğiz. Kaçak olduğunu tespit ettiğimiz yapıların yıkımını bir bir gerçekleştiriyoruz. Kaçak yapılaşma ile mücadelemizi Osmangazi’nin bütün bölgelerinde sürdürerek, modern Osmangazi’yi inşa edeceğiz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.