Uluslararası İş Dünyasından, Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Nezaket Emine Atasoy’a Tam Destek Geldi

Uluslararası İş Dünyasından, Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Nezaket Emine Atasoy’a Tam Destek Geldi
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Türk Cumhuriyetler Afrika Devletler Avrupa Devletler Balkan Devletler Arap Devletler temsilcileri Ankara’da toplandı.Türkiye Sanayici İş Kad...

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Türk Cumhuriyetler Afrika Devletler Avrupa Devletler Balkan Devletler Arap Devletler temsilcileri Ankara’da toplandı.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Yurt dışı temsilcilikleri Konfederasyonun yurt dışı temsilciliklerinden ve dış ilişkilerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Levent Yücel Başkanlığında Ankara’da toplandı. Toplantıya Türk Cumhuriyetleri Afrika Devletleri Avrupa Devletleri, Balkan Devletleri Arap Devletleri temsilcileri katıldılar. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkezinde toplantı sonrası yapılan açıklamada Türkiye Sanayici İş kadınları ve İş Adamları konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’unAdalet ve Kalkınma Partisi Ankara 2. bölgeden Milletvekili Aday Adayı olmasını değerlendirdiler.

Konfederasyon adına açıklamayı Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Levent Yücel yaptı. Yücel, "Genel Başkanımız Nezaket Emine Atasoy’un AK Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı olması İş Dünyasını ve özellikle yurt dışındaki temsilciliklerimizi iş Adamlarımızı iş Kadınlarımızı Yatırımcılarımızı Sanayicilerimizi çok memnun etmiştir. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu yurt dışı temsilciliklerimiz yurt dışı teşkilatlarımız Genel Başkanımız Nezaket Emine Atasoy un Ak Parti Ankara Milletvekili Aday adaylığı desteklemektedir. Seçim sürecinde Genel Başkanımız Nezaket Emine Atasoy’a iş dünyası olarak başarılar diliyoruz. Türk iş Dünyası Nezaket Emine Atasoy’un Türkiye ile Dünya Devletleri arasında yapmış olduğu ithalat ihracat ekonomi ticaret antlaşmalarıyla çok şey kazanmış ve Türk ekonomisi kalkınmıştır" dedi.

ULUSLARARASI İŞ DÜNYASINDAN AK PARTİ ANKARA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI NEZAKET EMİNE ATASOY'A TAM DESTEK GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.