Uluslararası Vodafone Kupası U-13 Elit Kategori All Star Maçını Türk Karması Kazandı

Uluslararası Vodafone Kupası U-13 Elit Kategori All Star Maçını Türk Karması Kazandı
Uluslararası Vodafone Kupası U-13 Elit Kategori All Star maçı, Nihat Kahveci’nin teknik direktörlüğünü üstlendiği Türk Karması ile teknik direktörlüğünü Sepp Piontek’in yaptığı Yabancılar Karması arasında oynandı.

– Uluslararası Vodafone Kupası U-13 Elit Kategori All Star maçı, Nihat Kahveci’nin teknik direktörlüğünü üstlendiği Türk Karması ile teknik direktörlüğünü Sepp Piontek’in yaptığı Yabancılar Karması arasında oynandı.

Her iki takımın da ikinci yarısına farklı 11'le çıktığı karşılaşmanın 4. dakikasında Fenerbahçe’den Emre Nasuh, Türk Karmasını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 14. dakikada Antalyaspor’dan Ali Yavuz’un attığı gol ile Türk Karması’nın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Mücadelenin 46. dakikasında Milan’dan Modou Diagne aşırtma bir vuruşla topu ağlara göndererek, skoru 2-1’e getirdi. Kalan dakikalarda her iki takımın atakları sonuç vermeyince karşılaşma Türk Karmasının 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Öte yandan, Manavgat Emirhan Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde Beşiktaş ile Milan arasında oynanacak Uluslararası Vodafone Kupası final karşılaşması, yarın saat 13.00’da başlayacak.

ULUSLARARASI VODAFONE KUPASI U-13 ELİT KATEGORİ ALL STAR MAÇINI TÜRK KARMASI KAZANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.