Ulus'ta Projeler Başlıyor

Ulusta Projeler Başlıyor
Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, "Ulus'un eksiklerini gidermek adına, tüm samimiyetle aralıksız çalışmaya devam ediyoruz. Sadece belediyemize ait düzenlemeler değil, Ankara bazlı projelerimizin aralıksız takibindeyiz" dedi.

- Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, "Ulus'un eksiklerini gidermek adına, tüm samimiyetle aralıksız çalışmaya devam ediyoruz. Sadece belediyemize ait düzenlemeler değil, Ankara bazlı projelerimizin aralıksız takibindeyiz" dedi.

Ulus'ta devam eden projelerle ilgili açıklamada bulunan Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, "Ulus'umuzun eksiklerini gidermek adına, tüm samimiyetimizle aralıksız çalışmaya devam ediyoruz. Sadece belediyemize ait düzenlemeler değil, Ankara bazlı projelerimizin aralıksız takibindeyiz. Ulusa yapılacak her şey için takipteyiz. Bu konularda bizden desteğini hiç eksik etmeyen Milletvekilimiz Yılmaz Tunç'a da tüm Ulus halkı adına teşekkürlerimi tekrar iletiyorum. Ciddi bir ihtiyacımız olan imar planımız 30 Eylül'de ihaleye çıkıyor. İhale sürecinin ardından 115 gün de sorunsuz ve modern bir Ulus'a, sorunsuz ve modern bir imar planı hazırlanmış olacağız. Yine aynı gün halkımız tarafından bizden de yoğun şekilde istenilen MOBESE sistemi için ihaleye çıkılacak. Vatandaşlarımız ile devamlı paylaşıyoruz. SUKAP projesi, Ulus Çayı Islah ve Rekreasyon Projesi, altyapı projesi gibi konularda da İller Bankası, DSİ gibi kurumlardan gelen arkadaşlarımız ile yaptığımız görüşmeler her zaman ilerleyerek devam ediyor. Arkadaşlarımızın gönlü ferah, duaları bizim için olsun. Biz sözümüzün fazlasını yapmak için tüm gücümüz ile çalışıyoruz" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.